Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Abercrombie & Fitch Hajuvesi & Naisten tuoksut

Abercrombie & Fitch perustettiin vuonna 1892 eksklusiiviseksi urheilu- ja metsästys-väline kaupaksi New Yorkin Manhattanilla. Yhtiön perustajat David T. Abercrombie ja Ezra H. Fitch erikoistuva laadukkaisiin tuotteisiin kuten onkiin, telttoihin ja kalliisiin haulikoihin. Yhtiö menestyi vuoteen 1976 asti, jolloin yhtiö meni konkurssiin. Onneksi merkki herätettiin takaisin henkiin vuonna 1978, jolloin alkoi brändin matka yhdeksi seikkailullisimmista ja uskaliaimmista naisten muoti- ja tuoksumerkiksi.

Abercrombie & Fitch aloitti toimintansa uudelleen aluksi metsästys ja viihdyketavaroiden postimyynnillä. Mutta 1980-luvun puoliväliin mennessä merkki oli avannut uusia kauppoja New Yorkiin, Beverly Hillsiin ja Dallasiin. Brändin uudelleensyntyminen herätti suuren Ohiolaisen vaateketjun, The Limitedin, huomion. The Limited osti oikeudet Abercrombie & Fitchiin ja kehitti siitä kasuaalin luksus lifestyle-merkin, jona se tunnetaan nykyäänkin. Yhtiön uskalias tapa mainostaa ja sen harjoittama hyväntekeväisyys ovat saaneet sille paljon huomiota mediassa ja täten myös laajemman yleisön huomion. Nykyään yhtiöllä on monta tytäryhtiötä kuten Ambercrombie Kids, Hollister Co ja Gilly Chicks. Merkillä on yli 1000 kauppaa ympäri maailmaa. Esimerkiksi Women´s Wear Daily kutsui Abercrombie & Fitchiä termillä ”neo-preppy” kuvaten merkin tyyliä trendikkääksi ja tuotteita kestäviksi ja ylellisiksi.

Merkin naisten tuoksujen valikoima ei ole yhtä laaja kuin monilla muilla muotimerkeillä, mutta A&F on kehittänyt ehdottomasti vaikuttavia tuoksuja, ja lisää on varmasti tulossa. Heidän valikoimiensa ensimmäinen naisten tuoksu oli ylellinen 8. Muita tuoksuja on mm. elegantin raikas Perfume #1 ja kukkaisen hedelmäinen Wakely. Pidät varmasti merkin muodikkaista naisten tuoksuista.

Abercrombie & Fitch – uskalla, inspiroidu, luo trendisi itse.
Näytä Lisää