Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Acca Kappa Hajuvesi & Naisten tuoksut

Acca Kappa on italialainen yhtiö, joka tunnetaan sen laadukkaista hajuvesistä, ammattilaistason harjoista ja kehon kauneudenhoitotuotteistaan. Yhtiön on omistanut Krüllin suku jo vuodesta 1869. Yhtiö on perheomisteinen yhä nykyäänkin, minkä ansiosta se on pitänyt kiinni omista arvoistaan ja perinteistään.

Tämä historiallinen brändi luo asiakkailleen erityistä elämäntyyliä, joka kiteytyy tunteeseen saavuttamisesta ja täydellisyydestä. Acca Kappa rakastaa luontoa, yksinkertaisuutta ja aitoa kauneutta, mikä näkyy heidän tuotteissaan. Merkki on täynnä aitoa italialaista elämäntyyliä.

Kappan parfyymivalikoima tunnetaan sen houkuttelevan kauniista kukkakokoelmista, joihin käytetään vain parhaimpia Italiassa saatavilla olevia ainesosia. Giardino Segreto, joka tunnetaan myös nimellä Secret Garden, on kaunis kukkaistuoksujen sinfonia. Kappan muita suosittuja hajuvesiä ovat luscious täyteläinen ja osuvasti nimetty Wisteria, mystinen Blue Lavender ja pehmeän hellä Calycanthus. Kappan naisten tuoksuissa on Eau de Cologneja, Eau de Toiletteja ja jopa täyttä parfyymia.
Näytä Lisää