Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Adam Levine Hajuvesi & Naisten tuoksut

Vuonna 1979 syntynyt Adam (Noah) Levine on amerikkalainen laulaja, laulunkirjoittaja, monen soittimen taitaja ja näyttelijä. Ollessaan vielä koulussa hän perusti ensimmäisen bändinsä nimeltään Kara´s Flowers yhdessä koulukavereidensa Jess Carmichaelin, Mickey Maddenin, ja Ryan Dusickin kanssa. Bändi menestyi jonkin verran, ja vuonan 1997 se pääsi suosittuun Beverly Hills 90210 -tv-ohjelmaan. Mutta bändi ei menestynyt tarpeeksi ja he päättivät lopettaa.

Vuonna 2000 bändin jäsenet tapasivat uudestaan ja päättivät antaa bändille uuden mahdollisuuden. He ottivat mukaan uuden jäsenen, kitaristi James Valentinen ja muuttivat nimensä Maroon 5:ksi. Bändin debyyttialbumi, Songs About Jane, sai multiplatinaa USA:ssa ja seuraavina vuosina bändi sai kolme Grammy-palkintoa, kaksi Billboard Music Award -palkintoa, kaksi American Music Awards -palkintoa, MTV Video Music Award -palkinnon ja World Music Award -palkinnon.

Vuonna 2007 Adam Levine nähtiin ensimmäisen kerran TV:ssä suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa. Hän esiintyi myös Comedy Centralin ”A Night of Too Many Stars”-ohjelmassa ja teki myös cameon ”Jimmy Kimmel Live”-ohjelmassa. Vuonna 2011 Levine sai paikan tosi-tv-ohjelmassa ”The Voice”. The Voicen ensimmäinen voittaja oli Levinen joukkueessa, ja myöhemmin myös 5. ja 9. tuotantokauden voittajat olivat Levinen siipien alta.

Vuonna 2013 Adam Levine julkaisi ensimmäisen tuoksunsa nimeltään Adam Levine for Women. Haastattelussa tuoksun julkaisusta Adam sanoi, että ”Halusin jotain hillittyä ja eleganttia, tuoksun, jollaisen arvostamani mestarit kuten Tom Ford tekisivät. Halusin tehdä jotain, mistä pitäisin itsekin”. Tuoksu on itämainen kukkaistuoksu, jossa on sahramin, sitruksen, mausteiden, jasmiinin ja ruusunlehtien nuotteja vaniljaisella pohjatuoksulla.
Näytä Lisää