Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Agent Provocateur Hajuvesi & Naisten tuoksut

Tämän suhteellisen nuoren alusvaateyhtiön perustivat Joseph Corré ja hänen vaimonsa Serena Rees vuonna 1994. Joseph on Vivienne Westwoodin poika. Ensimmäinen kauppa avattiin Lontoon Sohoon Broadwick Streetille. Joseph yritti etsiä alusasuvalmistajilta laadukkaasti suunniteltuja ja värikkäitä alusasuja, joissa olisi luovaa tyyliä. Mutta kukaan ei tehnyt sellaisia, joten hän päätti alkaa valmistaa niitä itse.

Merkin perustaja ja hänen vaimonsa erosivat vuonna 2007, ja Agent Provocateurin osti eräs pääomarahasto. Sen jälkeen yhtiö alkoi kasvaa menestyksekkäästi ja menestyy yhä vieläkin. Yrityksen ostamisen jälkeen tämä naisten alusasumarkkinoiden huippumerkki on avannut liikkeitä jopa 13 maassa, ja heillä on yli 60 kauppaa Iso-Britanniassa, Euroopassa, Pohjois- ja Keski-Amerikassa, Venäjällä, Lähi-idässä, Aasiassa ja Australiassa.

Elokuussa 2000 Agent Provocateur julkaisi ensimmäisen nimikkotuoksunsa nimeltään Agent Provocateur. Hajuste kehitettiin mukailemaan yhtiön viettelevää ja aistillista imagoa luomalla terävän ja intensiivisen, melkein eläimellisen tuoksu. Tuoksun sanottiin olevan ”provokatiivisuuden lientä”, ja se on moderni klassikko vielä tänäkin päivänä. Hajuste julkaistiin polemiikkia aiheuttaneessa munan muotoisessa pullossa. Pullon oli tarkoitus symboloida sen kohdeyleisöä.

Tuoksun menestyksen jälkeen luotiin monia muita versioita tästä viettelevästä hajusteesta: Agent Provocateur Eau Emotionnelle (2006), Agent Provocateur Maitresse (2006), Strip (2007), DD Edition (2008), L’Agent (2011) sekä valikoima uusia tuoksuja vuonna 2012. Monet kuuluisat naiset ovat toimineet mallina tälle hauskuutta rakastavalle yhtiölle. Mm. vuonna 2001 yhtiö teki

yhteistyötä Kylie Minoguen kanssa ja vuosina 2006 ja 2008 Kate Mossin kanssa. Lisäksi Hollywood-näyttelijä Maggie Gyllenhaal oli yhtiön kasvoina vuonna 2007.
Näytä Lisää