Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Alyssa Ashley Hajuvesi & Naisten tuoksut

Alyssa Ashley on ranskalainen parfyymiyhtiö, jonka perusti Houbigant vuonna 1960. Ensimmäinen Alyssa Ashleyn parfyymi, nimeltään Musk, julkaistiin vuonna 1969, ja se oli erittäin menestyksekäs. Siitä kehitettiin myös muita versioita kuten White Musk ja Musk Extreme. Lisäksi yhtiö on julkaissut monia parfyymikokoelmia sekä miehille että naisille.

Yhtiön nimi Alyssa Ashley on peräisin projektin pääparfymöörin Luca Mafein tyttäreltä Alyssalta, jota kutsuttiin lempinimellä Ashley tämän pitkän blondin tukan takia. ”Musk” on myskituoksujen klassikko. Myskin sävyistä tuli suosittuja 60-luvun lopulla ja ne dominoivat markkinoita 80-luvun alkuun asti. Sen ajan nuoret halusivat yksinkertaisia ja luonnollisia asioita, ja kalliiden sekä monimutkaisten parfyymien sijaan alettiin suosia yksinkertaisia eteerisiä öljyjä. Raikkaan sitruksen ja kukkaisten sävyinen Musk-tuoksuöljy julkaistiin vuonna 1969. Se tunnetaan hyvästä laadusta kestävyydestä. Tuoksu sopii sekä miehille että naisille, mikä näkyy sen uros ja naaras sukupuolisymboleiden yhdistelmällä koristellusta pullosta.

Alyssa Ashley on kokenut uudelleensyntymän 2000-luvulla, ja brändi on julkaissut monta uutta tuoksua. White Musk (2000) on raikkaampi uudistettu versio alkuperäisestä myskituoksusta. Se on sensuelli ja kevyt tuoksu, jossa on valkoisia kukkaissävyjä. Muita tuoksuja ovat mm. raikas ja hedelmäinen Fizzy (2005) sekä alkuperäisen Muskin intensiivisempi versio Musk Extreme (2009).
Näytä Lisää