Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Amouage Hajuvesi & Naisten tuoksut

Arvostettu Amouage-parfyymitalo sai alkunsa Omanissa, ja se on luultavasti ainoa oikean sulttaanikunnan perustama parfyymitalo. Parfyymit ovat aina olleet suosittuja alueella, ja perinteet yltävät tuhansien vuosien taakse. Vuonna 1983 Omanin sulttaanikunta perusti Amouagen viedäkseen Omanin rakastettuja tuoksuja ulkomaailmalle. Siitä lähtien yhtiö on kasvanut, ja se on nykyään arvostettu luksusbrändi.

Amouage on aina pitänyt parfyymimaailman huippuja suunnittelemassa tuoksuja. Yhtiön ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Golf for Women (1983). Siinä yhdistyvät ruusunmarja sekä sivetti, ja sen suunnittelua johti ranskalainen Guy Robert. Vaikka Amouagen tuoksuista on tullut suosittuja Euroopassa, yhtiö on aina pitänyt kiinni itämaisesta, vahvasta ja pitkäkestoisesta tuoksuperinteestään ja laadukkaista ainesosista. Brändi tunnetaan myös uniikeista pulloistaan, joihin on saatu inspiraatiota Lähi-Idästä.

Mainitsemisen arvoinen naisten tuoksu on mm. Ubar (1995). Se on voimakas ja elegantti sekoitus sitrushedelmiä ja kukkaistuoksuja. Toinen hyvä esimerkki on Fate (2013), joka tulee hienossa värikkäässä pullossa, joka näyttää siltä, että se vaihtaa väriä. Tuoksu on monipuolinen; siinä on pippuria, kanelia, vaniljaa ja nahkaa.
Näytä Lisää