Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Anna Sui Hajuvesi & Naisten tuoksut

Anna Sui on kuuluisa ja maailmanlaajuisesti tunnettu muotisuunnittelija, ja yksi ihailluimmista naisista muotialalla. Hän on kuuluisa tyylitajustaan, jolla hän pitää ajattomat mallistonsa aina ajan tasalla ottaen vaikutteita sillä hetkellä ihailluista kulttuureista. Sui syntyi 4.8.1955 Detroitissa ja hänen vanhempansa olivat kotoisin Kiinasta. Kun Anna täytti 4 vuotta hänen vanhempansa näkivät jo, että Anna halusi muotisuunnittelijaksi. Nuorena Sui luuli, että hänen unelmansa toteutuisivat yksinkertaisella 3 askeleen suunnitelmalla, johon sisältyi muutto Pariisiin ja sitten New Yorkiin. Mutta hänen tiensä menestykseen alkoi vasta monta vuotta myöhemmin kuin hän oli suunnittelut, kun hänen supermalliystävänsä Naomi Campbell ja Linda Evangelista rohkaisivat häntä näyttämään mestariluomuksiaan catwalkilla.

Vuonna 1991 Sui avasi ensimmäisen lippulaivakauppansa New Yorkissa ja menestys on jatkunut. Itsenäisiä kauppoja ja jakelijoita on yli 50 maassa. Naisten vaatemallistojen lisäksi Sui on todistanut muoti- ja tuoksuyrittäjän taitonsa useasti: Lastenvaatteissa, kännyköiden suunnittelussa, naisten kengissä. Uransa aikana Anna Sui on kasvattanut brändiään naisten vaatteissa ja asusteissa Amerikan, Euroopan, Aasian ja Lähi-idän markkinoilla.

Menestyksensä huipulla Sui nimettiin vuosikymmenen Top 5 muotisuunnittelijan joukkoon, ja hän sai elämänsaavutuksistaan palkinnon Amerikan muotisuunnittelijoiden neuvostolta (Council of Fashion Designers of America). Palkinnon on saanut aikaisemmin mm. Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Ralph Lauren ja Diane von Furstenburg. Hänen maailmanlaajuiseen muotibrändiinsä sisältyy vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, silmälaseja, asusteita sekä hänen arvostetut tuoksunsa. Hänen ensimmäinen parfyyminsa julkaistiin vuonna 1999 nimellä Anna Sui, ja siitä on tullut merkin ikoninen edustustuoksu.

Hänen keräiltävät tuoksunsa ja parfyyminsa ovat tunnettuja niiden yksityiskohtaisesti suunnitelluista pakkauksista ja pulloista. Muutamia esimerkkejä ovat: ”Sui Love” (2002), joka on kirkkaasti värjätty perhosen muotoinen pullo, ja jonka tuoksu on 1960-luvun ”Peace and Love”-aikakauden vivahteinen. ”La Vie de Boheme” (2012), joka on yksi Suin uusimmista tuoksuista. Se on saanut paljon inspiraatiosta boheemista hengestä ja tyylistä. Sen ideana on auttaa ilmaisemaan kantajan omaa persoonallista tyyliä. Ja vielä viimeisenä ”Dolly Girl” (2003), joka on saanut inspiraationsa Annan nuoruuden muistoista ja unelmista, kun hän vielä leikki äitinsä parfyymeilla ja kokeili tämän vaatteita.

Anna Sui jatkaa menestystään naisten muodin maailmassa ja sen ulkopuolella; myös hänen tuoksunsa ovat suosittuja. Hänen asiakkaitaan ovat monet tunnetut naiset kuten Blake Lively, Naomi Campbell, Sofia Coppola, Liv Tyler ja Courtney Love. Hänet on nimetty yhdeksi vuosikymmenen viidestä parhaasta muotisuunnittelijasta, ja hänestä on tehty profiili Newsweekin ”Women and Leadership”-painokseen. Eikä pidä myöskään unohtaa hänen elämäntyöstään saamaansa palkintoa, joka annetaan perinteisesti amerikkalaiseen muotiin merkittävästi vaikuttaneille alan henkilöille.
Näytä Lisää