Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Antonio Banderas Hajuvesi & Naisten tuoksut

Antonio Banderas on espanjalainen näyttelijä. Hän on myös isä, tuottaja, ohjaaja ja parfyymialan veteraani. Antonion karisma ja ulkonäkö ovat auttaneet häntä matkalla yhdeksi parhaiten palkatuista näyttelijöistä Hollywoodissa. Hänet spotattiin kun hän näytteli mielisairaalan potilasta, joka kidnappaa aikuisviihdenäyttelijän saadakseen tämän rakastumaan itseensä. Elokuva oli nimeltään Sido minut, ota minut. Madonna sattui näkemään elokuvan, ja mainitsi Banderaksen elokuvassaan ”Truth or Dare”. Hän sanoi jopa haluavansa viettää yön Banderaksen kanssa, vaikka Banderas oli silloin vielä naimisissa Melanie Griffithin kanssa.

Antonio teki läpimurron mainstream-elokuviin roolillaan Tom Hanksin rakastajana elokuvassa Philadelphia (1993). Siitä lähtien Antoniolla on ollut isoja rooleja; hän on näytellyt esimerkiksi yhdessä Sylvester Stallonen, Madonnan, Angelina Jolien ja Catherine Zeta-Jonesin kanssa. Hän näyttelee usein sydämiä murskaavan latinon roolia, kuten elokuvassa The Mask of Zorro (1998) ja toisen kerran vuoden 2005 elokuvassa The Legend of Zorro. Hänen espanjankielinen aksenttinsa, tummat piirteensä ja vahvat silmänsä tekivät hänestä täydellisen rooliin muusikosta, joka sekaantuu paikalliseen huumesotaan elokuvassa Desperado (1995) tai rooliin palkkamurhaajana elokuvassa Assassins.

Antonio Banderas on julkaissut yli 50 tuoksua uransa aikana. Vuonna 1999 hän julkaisi ensimmäinen naisten tuoksun nimeltään Divalo per Donna. Se on hienostunut, tyylikäs, elegantti ja seksikäs tuoksu, joka aukeaa vihreiden lehtien, vihreän teen ja greipin nuoteilla. Sydäntuoksussa on nektariinia, orvokkia ja ruusunmarjaa. Pohjatuoksussa on santelipuuta, luumua ja myskiä.

Tämä latinorakastaja julkaisi Secret -kokoelmansa vuonna 2010. Kokoelman tuoksuissa tuntuu Banderasin viettelyksen voima. Her Secret (2012) on voimakas parfyymi, jota on kuvailtu ”viettelyksen aineeksi”. Her Golden Secret julkaistiin vuonna 2013. Se on voimakas sekoitus hienostuneisuutta ja naisellisuutta bergamotin, mandariinin, omenan, gardenian, patsulin ja setrin nuoteilla. Her Secret Game on limited edition vuodelta 2015. Se on raikkaan hedelmäinen tuoksu, joka on suunniteltu eleganteille ja mysteerisille naisille. Secret -kokoelmassa on myös Her Secret Night -hajuvesi. Sen tuoksuun tiivistyvät yön maagiset hetket ja aistikas harmonia. Tuoksussa on sekoitus mustaherukkaa, vihreää omenaa, mandariinia ja sitruunaa sekä myös gardeniaa ja appelsiinin kukkaa. Tuoksun lämpimässä pohjatuoksussa on patsulia, meripihkaa, santelipuuta ja tonka-papua.
Näytä Lisää