Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Aquolina Hajuvesi & Naisten tuoksut

Aquolina on italialainen kosmetiikka- ja parfyymibrändi. Aquolinan suosituin hajuvesi on erittäin makea Pink Sugar, josta on julkaistu monta eri versiota.

Yhtiön perusti Antonella Pascale, ja se on osa suurempaa hajuvesiyhtiötä nimeltään Selectiva SPA. Aluksi merkki teki pääosin vartalovoiteita ja kosmetiikkaa. Sekä Selectiva että Aquolina keskittyvät gourmand-tuotteisiin. Gourmand ei tarkoita, että tuotteita voisi oikeasti syödä, mutta inspiraatio niiden kehittämiseen on tullut syötävistä ainesosista. Aquolinan tuoksuja kokeilleet tietävät kuinka uskomattoman hedelmäisiä, kermaisia ja makeita tuoksuja Aquolina kykenee luomaan. Nykyään brändi on johtava gourmand-tuoksujen kehittääjä ja yhtiön tuotteita myydään yli 50 maassa.

Pink Sugar on Aquolinan tunnetuin tuote, ja siihen on hyvä syy. Tuoksussa on karamellia, hattaraa ja vaahtokarkkia. Tuoksu on voimakas ja pitkäkestoinen joka saa käyttäjänsä tuntemaan itsensä hunajaakin makeammaksi. Tuoksu julkaistiin vuonna 2004, ja se on ehdoton tuoksu karkkeja rakastaville. Tuoksu on vahva ja kestävä, mutta siinä on vain muutama nuotti, joten se sopii hyvin sekoitettavaksi muiden parfyymien kanssa. Gold Sugar (2013) on kukkaien versio Pink Sugarista. Siihen on lisätty appelsiinin kukkaa, kookosta ja kermaa. Pink Flower (2015) on sekoitus ruusua, raikkaita hedelmiä ja marjoja sekä hieman mausteita ja mustaa pippuria. Se on kypsempi versio Pink Sugarista, ja sopii hyvin jollekin, joka käytti Pink Sugaria nuorempana. Useimmat Pink Sugar -tuotteet ovat saatavilla lahjaseteissä sekä vartalovoiteina ja suihkugeeleinä.
Näytä Lisää