Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Ariana Grande Hajuvesi & Naisten tuoksut

Ariana Grande-Butera (tunnetaan myös nimellä Ariana Grande tai Ari), syntyi Floridassa vuonna 1993. Hän on tunnettu näyttelijä, tanssija ja laulaja. Ariana aloitti uransa vuonna 2008, kun hänet palkattiin Broadwayn musikaaliin ”13”. Mutta hän tuli kuuluisaksi vasta, kun hän sai roolin Nickeldeonin tv-ohjelmassa Victorious. Laulettuaan ohjelman TV-ohjelmassa Arianalle tarjottiin levytyssopimus vuonna 2012. Hänen ensimmäinen albumi ”Your Truly” julkaistiin vuonna 2013. Toinen albumi ”My Everything” julkaistiin vuonna 2014. Molemmat albumit ylsivät USA:n listan ykköseksi.

Vuonna 2015 Ariana Grande julkaisi ensimmäisen parfyyminsä nimeltään Ari (2015). Se on herkullisen makea tuoksu tytöille ja naisille. Tuoksussa on vaahtokarkin, hedelmien ja myskin nuotteja, ja sen söpössä pullossa on kiva pikku pompula.

Ariana julkaisi sukupuolineutraalin limited edition -tuoksun ystävänpäivänä vuonna 2016. Tuoksu on nimetty hänen avoimesti homon veljensä Frankien mukaan. Tuoksun tarkoitus on näyttää, että brändien ei tarvitse asettaa tuotteilleen sukupuolimäärityksiä, vaan ihmisten tulisi päättää itse.
Näytä Lisää