Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Azzaro Hajuvesi & Naisten tuoksut

Loris Azzaro syntyi Tunisiassa vuonna 1933. Hän sai hyvän kasvatuksen sisilialaisilta vanhemmiltaan. Hänen vanhempansa saivat olla myöhemmin ylpeitä tämän ranskalais-italialaisen muotisuunnittelijan läpimurrosta Haute Couture -muodin maailmaan. Hän perusti ensimmäisen yrityksensä Pariisissa vuonna 1962, ja vuoteen 1968 mennessä liike oli noussut valtavaan suosioon. Siihen aikaan hänet tunnettiin lähinnä Ranskan eliitille suunnittelemistaan glamour-asusteista, mutta pian hänen rohkeat ja uskaliaat luomuksensa herättivät laajemman yleisön huomion. Vuosien mittaan Azzaro julkaisi lukuisia mallistoja, jotka olivat aina kauniin yksityiskohtaisia ja monimutkaisia, kuten hänen kuuluisat silmukkapanssarimaiset mekot ja yläosat. Hän julkaisi myös paljon muita tuotteita kuten asusteita ja tuoksuja, ja ajan mittaa Azzarosta tuli yhtä tunnettu tuoksuistaan kuin vaatteistaankin.

Azzaro sanoi saavansa inspiraationsa Tunisian maaseudusta ja sen kauniista taivaasta, mistä saattaa johtua, että hänen lempivärinsä oli sininen. Hän julkaisi ensimmäisen tuoksunsa vuonna 1975. Tuoksu oli nimeltään ”Couture”, ja se oli kohdistettu naisille. Tuoksusta tuli pian Azzaron edustustuoksu. Vuonna 2003 Azzaro kuoli 70 vuoden ikäisenä, mutta hänen perintönsä jäi elämään Azzaro-brändissä. Kuoleman jälkeen ranskalainen suunnittelija Vanessa Sewardsta tuli Azzaron pääsuunnittelija 2011 asti. Azzaro on aina perustamisestaan uusimpiin julkaisuihin asti symboloinut eleganttia jet-set elämäntapaa.

Azzarolla on tällä hetkellä yli 50 eri tuoksua, ja niistä vanhin on edellä mainittu ”Couture” -tuoksu. Azzaron tuoksuista suosittuja ovat mm. viattoman kukkainen Azzaro 9 (1984), makea itämaisen ja puun vivahteinen Oh La La (1993), aromaattisen kukkaisen ja sitrusmaisen sävyinen Eau Belle D’Azzaro (1995), yltäkylläisen kukkainen ja hedelmäinen Azzura (1999), herkullisen sitruksen vivahteinen Orange Tonic (2002), kukkainen ja puun tuoksuinen Visit for Women (2004), vihreän aldehydisen sävyinen Now for Women (2007) sekä makean kukkaisen sointuinen Duo for Women (2011).
Näytä Lisää