Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Banana Republic Hajuvesi & Naisten tuoksut

Banana Republic -muotiketju perustettiin Zieglerin yhdistymisen yhteydessä USA:ssa 70-luvulla. Banana Republicilla oli uniikki safari-teemainen tyyli, mutta se muuttui hienostuneempaan suuntaan, kun The Gap osti sen 80-luvullla.

Gapin ideana oli tehdä Banana Republicista valtavirtaan sopivampi ja luoda ylellisempi lähestymistapa merkin tyyliin, jolla oli jo vankka asema muotimarkkinoilla.

Banana Republicilla on kauppoja ympäri maailmaa, ja se myy vaatteiden lisäksi myös Inter Parfums Inc.:in kanssa yhteistyössä luotuja hajusteita.

Yksi ensimmäisistä merkin molemmille sukupuolille luoduista tuoksuista on ”Classic”, joka julkaistiin vuonna 1995. Se on raikas sekoitus hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Banana Republic yrittää aina julkaista samanaikaisesti sekä miesten että naisten tuoksun. Banana Republicin suosituimpia naisten tuoksuja on Wildbloom, joka on merkin seikkailullisen luonteen mukainen trooppisten hedelmien ja eksoottisten kukkien sävyillään. Republic of Women Harry Fremontin luoma hedelmäinen ja kukkainen tuoksu, joka on myös luotu seikkailullisille ihmisille.

Malachite on toinen itämainen tuoksu, jonka on luonut Banana Republic vuonna 2007. Tämä kaunis tuoksu sisältää hurmaavia ainesosia kuten pionia, vesihyasinttia, santelipuuta, myskiä, pippuria, vaniljaa ja vihreää mangoa. Tuoksu on saatavilla Eau de Parfumin sekä vartalovoiteen muodoissa.
Näytä Lisää