Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Benetton Hajuvesi & Naisten tuoksut

Benetton on tunnettu muotibrändi, jonka perusti Luciano Benetton Italiassa 1960-luvun puolivälissä. Brändin mainoksista tutut kirkkaat värit ja yksinkertaiset designit olivat mukana jo yhtiön alkuvaiheessa.

1980-luvulla brändille myönnettiin Grand Prix de la Publicité (merkittävä ranskalainen mainosalan palkinto) keskustelua herättäneistä mainoskampajoista, joissa käsiteltiin vakavia aiheita kuten rasismia, homoseksuaalisuuttaja ja jopa kuolemanrangaistusta.

Brändi on laajentanut myöhemmin ympäri maailmaa ja perustanut mm. ihonhoitobrändi Sisleyn. Vuonna 2015 Greenpeace listasi Benettonin yhdeksi maailman kestävää kehitystä edistäväksi yhtiöksi.

Benetton ei vain suunnittele vaatteita miehille naisille ja lapsille. Merkki on myös julkaissut erinomaisia tuoksukokoelmia, jotka ovat menestyneet suuresti. Benettonin parhaita parfyymejä ovat mm. hedelmäinen ja kukkainen B. United Woman (2004 sekä raikkaampi ja sitruksisempi Energy (2008). Näistä parfyymeistä on myös miesten versiot.

Muita huomattavia Benettonin tuoksuja ovat Hot ja Essence. Essence on raikas ja kukkainen, ja se julkaistiin vuonna 2008. Hot-tuoksussa (1997) on puisempia ja maanläheisempiä aineksia. Jokaisella tuoksumallistolla on myös oheistuotteita kuten vartalosuihkeita. Benettonin Giallo Woman on osa Colori-kokoelmaa, sen jokaisessa pullossa on ainutlaatuinen graffiti. Tuoksu on hurmaava sekoitus marjoja, minttu ja lootus-kukkaa.
Näytä Lisää