Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Beyonce Hajuvesi & Naisten tuoksut

Beyoncé on legendaarinen amerikkalainen pop-tähti, joka syntyi vuonna 1981. Hänet tunnetaan monista hiteistään ja hänen laajasta faniryhmästään sekä hänen avioliitostaan Jay-Z:n kanssa. Beyoncén ensimmäinen parfyymi julkaistiin vuonna 2010, ja sen jälkeen on julkaistu monia tuoksukokoelmia ja special editioneita.

Beyoncé tunnetaan myös nimellä Sasha Fierce, Bee, Juju ja Moth, mutta mikä on hänen oikea nimensä? Beyoncén oikea nimi on Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Hän kasvoi Teksasin Houstonissa, ja hän kiinnostui laulamisesta ja viihdyttämisestä jo nuorena. 7-vuotiaana hän esiintyi ja menestyi paikallisessa esiintymiskilpailussa. Siitä asti Beyoncéen elämä on ollut täynnä lauluja, elokuvia, muotijulkaisuja, kirjoja, kiertueita ja punaisen maton tapahtumia. Beyoncé liittyi 15-vuoden ikäisenä Destiny´s Child -yhtyeeseen, jonka manageri hänen oli hänen isänsä. Destiny´s Childistä tuli yksi maailman eniten myydyistä tyttöbändeistä. Vuonna 2003 Beyoncé päätti aloittaa soolouran ja vuonna 2005 ja erosi Destiny´s Childistä.

Hän teki aviomiehensä kanssa hittejä kuten Crazy In Love ja Deja Vu, ja hänen kappaleitaan oli useasti listojen top 10:ssä. Beyoncén muita hittejä oli mm. Shakiran kanssa laulettu Beautiful Liar. voitti myös ”Most Earthshattering Collaboration”-palkinnon vuoden 2007 MTV Video Music Awardseissa. Hitit kuten If I Were A Boy, Halo ja Single Ladies (Put a Ring on It) päätyivät listojen kärkeen monissa maissa.

Beyoncé kertoi julkisesti tulleensa raskaaksi vuoden 2011 VMA-gaalassa sen jälkeen, kun hän oli laulanut Love on Top -kappaleen. Beyoncélta kysyttiin, mistä hänen albuminsa ”Lemonade” sai nimensä. Hän vastasi, että ”when life gives you lemons you make lemonade”. Albumi kertoo pettämisestä, ja kuinka siitä voi päästä yli. Samalla albumilla on myös kappale Hold Up, jonka uskotaan kertovan siitä kuinka Jay Z petti Beyoncéa, mutta jotkut sanovat, että kyse on vain heidän suhteensa uudelleenrakentamisesta. Mistä tahansa kappale kertookin, Beyoncén kappaleissa on ehdottomasti merkitystä, ja ne saavat kuulijansa ajattelemaan ja tuntemaan.

The Formation World Tour” oli Beyoncén 7. maailmanlaajuinen konserttikiertue. Kiertue alkoi esiintymisellä Super Bowl 50:n väliajalla, jossa hän lauloi kappaleen Formation albumiltaan Lemonade ja samalla myös Destiny´s Child kokoontui ensimmäisen kerran hänen eroamisensa jälkeen.

Beyoncén ensimmäisellä tuoksulla oli huomiota herättävä julkaisu: Manhattanin Union Squarella sijaitsevan Tiffanyn 7 kerrosta valaistiin kokonaan punaisella valolla. Julkaisujuhlissa oli yli 200 vierasta kuten Jay-Z ja Usher. Beyoncé lauloi juhlissa kappaleen ”I hope that everyone is ready to catch a fever!”. Juhlat olivat seksikkäät, aistikkaat ja dramaattiset – aivan kuten Beyoncé Heat -tuoksu.

Beyoncé Heat oli erittäin menestyksekäs ja pian julkaistiin Heat Rush, Midnight Heat ja Rise. Parfyymit ovat Beyoncélle tärkeä tapa tuoda esille sisäistä hehkua, itseluottamusta ja seksikkyyttä. Beyoncé omistautuu hajuvesilleen samalla antaumuksella kuin musiikkiinkin, joten voit olla varma, että Beyoncélta saa aina parhaimmat, perusteellisimmin suunnitellut ja loistavimmat tuoksusävelmät, mitä voi vain toivoa.
Näytä Lisää