Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bond No 9 Hajuvesi & Naisten tuoksut

Bond No. 9 on johtava luksus tuoksumerkki, joka perustettiin vuonna 2003. Yhtiön perusti amerikkalainen liikenainen Laurice Ráhme. Laurice on ollut kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista jo nuoresta asti. Bond No. 9:n tarkoitus oli kehittää New Yorkin jokaiselle kaupunginosalle oma tuoksunsa. Tämä erikoinen idea erottaa Bond 9:n muista parfyymimerkeistä.

Bond No. 9:n ensimmäinen liike avattiin 9 Bond Streetille Manhattanin NoHo-naapurustossa. Eri kaupunginosille omistettuja tuoksuja oli aluksi 16 kappaletta, ja nykyään tuoksumerkillä on 5 kauppaa, jotka on nimetty kunkin kaupunginosan mukaan. Merkin hajuvesiä myydään myös muutamassa laadukkaassa kivijalkakaupassa.

Bond No. 9 tarjoaa myös asiakkailleen erikoista palvelua: Asiakkaat ja vierailijat voivat tilata kyydin liikkeisiin englantilaisessa taksissa, joka on koristeltu merkin värikkäiden hajuvesipullojen näköisesti. Ms Rahmén tarkoituksena Bond No. 9:n perustamisen takana oli tehdä New Yorkista maailman parfyymipääkaupunki, ja tuoda takaisin aidon parfymöörin taitojen arvostus. Bond No 9. käyttää hajuvesissään parhaita ja ainutlaatuisia tuoksuöljyjä ja sekä ainesosia, ja se näkyy heidän yli 60 tuoksun hinnoissa.

Useimmat Bond No. 9:n hajuvesistä sopivat molemmille sukupuolille, mutta osa parfyymeistä on kehitetty erityisesti naisille. Yksi naisille kehitetty tuoksu on esimerkiksi Chelsea Flowers (2003). Se in kukkaistuoksu, jossa on mm. tulppaania, ruusua ja pionia, ja inspiraatio sen kehittämiseen tuli samannimiseltä kukkatorilta. Toinen naisten hajuvesi on Bryant Park (2007), joka on raikas, makea ja ruusuinen tuoksu. Inspiraatio Bryant Parkiin tuli samannimisessä puistossa järjestettävältä muotiviikolta. Unisex tuoksuista hyvä esimerkki on raikas ja akvaattinen Wall Street (2004), jossa on sitruunaa, kurkkua, hapanta appelsiinia ja vetiveriä. Brooklyn (2008) on myös unisex-tuoksu, ja siinä on puisia ja mausteisia katajan, geraniumin ja nahan nuotteja.

Rahmé on luonut useimmat naisten tuoksuista, mutta hän on saanut myös apua monilta alan taitavimmilta parfymööreiltä. Tuoksuissa sanotaan olevan 18-22% parfyymiöljyä, mikä tekee Bond No. 9:n tuoksuista markkinoiden vahvimmasta päästä olevia parfyymejä. Merkin valikoimissa on myös ”pure perfume”-tuoksuja, joissa on 30% parfyymiöljyä. Yksi pure perfume -tuoksu on Bond No. 9 Signature. Bond No. 9 on saanut myös paljon palkintoja tuoksuistaan. Merkki voitti tunnetun FiFi-palkinnon vuonna 2009 ja 2012, ja lisäksi Rahmé sai henkilökohtaisen ”Innovator of the Year” (vuoden innovaattori) -palkinnon Comsetic Executive Women -järjestöltä vuonna 2012.
Näytä Lisää