Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bottega Veneta Hajuvesi & Naisten tuoksut

Bottega Veneta on tunnettu luksusnahkakauppa, joka on toiminut jo 1960-luvulta asti.

Bottega Veneta yhdistelee innovatiivisia tekniikoita perinteisiin italialaisiin käsityötaitoihin. Merkillä on uniikki tyyli, joka näkyy sen kaikissa tuotteissa miesten sekä naisten laukuista, kengistä ja matkalaukuista asusteisiin ja tuoksuihin.

Bottega Veneta on ollut erittäin menestyksekäs kansainvälisesti. Sen tiimissä on paljon taidokkaita tekijöitä, kuten luova johtaja Toma Maier, joka sai työpaikkansa yhtiössä Tom Fordin kautta.

Tomas Maier on vienyt yhtiötä uuteen suuntaan, tai enemmänkin taikaisin käsityötä vaalivaan alkuperäänsä. Tuotteista on esimerkiksi poistettu joitakin merkin logoja.

Bottega Veneta on julkaissut paljon menestyksekkäitä naisten tuoksuja, kuten Bottega Veneta For Women (2011). Se on maanläheinen tuoksu, jossa on italialaista bergamottia, Sambac-jasmiinia, nahkaa ja patsulia. Tuoksu tehtiin yhteistyössä Coty Prestigen ja Michel Almairacin kanssa. Inspiraatio tuoksuun tuli Italian maaseudusta. Tuoksun mainoskasvona oli haute couture -malli Nine d´Urso.

Bottega Veneta Eau Legere (2011), tuo mieleen raikkaan veden ja Venetsian alueen maisemat kukkaisilla ja myskisillä ainesosillaan kuten bergamotilla ja vaaleanpunaisella pippurilla. Mainoskasvona oli taas Nine d´Urso.

Knot Bottega Veneta for Women julkaistiin vuonna 2014. Sillä on erottuvan kukkainen ja vesimäinen tuoksu. Tuoksusta on saatavilla myös eri vartalonhoitotuotteita.

Bottega Veneta Essence Aromatique julkaistiin vuonna 2014. Tuoksu on monimuotoinen, raikas ja kukkainen, ja se sopii sekä naisille että miehille.
Näytä Lisää