Monen Tuotteen Alennus €1
Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita
Paketin Seuranta Mahdollista Bringillä

Boucheron Hajuvesi & Naisten tuoksut

Boucheron on lähes 150 vuoden ajan suunnitellut arvokkaita jalokiviä, koruja, kelloja ja hajuvesiä. Sitkeästi sitoutunut ajattomaan käsityötaitoon, Boucheron on aina mukana taiteen ja muodin liikkeissä.

Perustamisestaan lähtien vuonna 1858 Boucheron on ollut edelläkävijä jalokivikaupassa: luonnon innoittamien kuvioiden uudistaja - käärme, perhonen tai sudenkorento -, joka määritteli jugend-tyylin ja loi maailman ensimmäisen rannekellon, kaivertaen timantteja ranteellesi.
Näytä Lisää
Rekisteröidy vastaanottaaksesi uutiskirjeemme
Alennusilmoituksia
Kauneusvinkkejä
Alennuskoodeja
Moni-Tuote Alennus

Aina kun käyt ostoksilla Parfyymi Klikkausen sivuilla, saat €1 alennuksen jokaisesta tuotteesta jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen!

Saat alennuksen vaikka ostaisit kaksi eri tuotetta, eikä ole ylimmäis rajaa paljonko voit saada alennusta ostoksestasi. Se tarkoittaa että voit säästää paljon isoissa ostoksissa.

Esimerkiksi, 10 tuotteen ostos antsaitsee sinulle €9 alennusken ja sen voi käyttää yhdessä muitten alunnuksien kanssa. Huomaa että sinun täytyy ostaa tuotteet samanaikaisesti, jotta saisit kyseisen alennuksen.