Monen Tuotteen Alennus €1
Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita
Paketin Seuranta Mahdollista Bringillä

Britney Spears Hajuvesi & Naisten tuoksut

Britney Jean Spears syntyi 2. joulukuuta 1981 pienessä kaupungissa nimeltä Kentwood Los Angelesissa, ja aloitti esiintymisen laulajana ja tanssijana jo nuorena. Valtakunnallisesti televisioidussa Star Search ohjelman esiintymisen jälkeen, Spears koe-esiintyi kahdeksan vuoden ikäisenä Disney Channelin The New Mickey Mouse Club ohjelmalle.

Tämä oli alku erittäin menestyvälle pop-uralle ja maailmanlaajuiselle kuuluisuudelle, joka huipentui tuoksujen, kuten Curious, Fantasy, Midnight Fantasy ja Believe, lanseeraukseen.
Näytä Lisää
Rekisteröidy vastaanottaaksesi uutiskirjeemme
Alennusilmoituksia
Kauneusvinkkejä
Alennuskoodeja
Moni-Tuote Alennus

Aina kun käyt ostoksilla Parfyymi Klikkausen sivuilla, saat €1 alennuksen jokaisesta tuotteesta jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen!

Saat alennuksen vaikka ostaisit kaksi eri tuotetta, eikä ole ylimmäis rajaa paljonko voit saada alennusta ostoksestasi. Se tarkoittaa että voit säästää paljon isoissa ostoksissa.

Esimerkiksi, 10 tuotteen ostos antsaitsee sinulle €9 alennusken ja sen voi käyttää yhdessä muitten alunnuksien kanssa. Huomaa että sinun täytyy ostaa tuotteet samanaikaisesti, jotta saisit kyseisen alennuksen.