Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Britney Spears Hajuvesi & Naisten tuoksut

Britney Spears on yksi koko 2000-luvun popin tunnetuimmista ja suosituimmista ikonisista naisjulkkiksista. Spears syntyi 1980-luvulla ja nousi kuuluisuuteen nuorena, kun kykyjenetsijä New Yorkista löysi hänet. Britney sai laulu- ja esiintymistunteja, ja hän muutti lopulta äitinsä ja siskonsa kanssa New Yorkiin, jossa hän sai ensimmäisen ammattikeikkansa esiintymislavalla ja muutamassa mainoksessa. Hän allekirjoitti ensimmäisen levytyssopimuksensa 16 vuotiaana, ja hän on sen jälkeen menestynyt valtavasti. Britneyllä on paljon ennätyksiä, kuten eniten myynyt ensialbumi koskaan.

Hänen debyyttialbuminsa myi yli 10 miljoonaa kappaletta vuodessa, ja Britney Spearsista tuli eniten yhtä albumia myynyt teini-ikäinen koskaan, ja hän pääsi pian kuuluisuuden makuun. Media seurasi hänen liikkeitään tarkasti, sillä hän oli poikkeuksellisen nuori aloittaessaan uransa, ja hän on ollut ensimmäisen singlensä julkaisusta lähtien julkisuudessa vielä nykypäivään asti. Hänen aikuistumistaankin seurattiin tarkasti, ja hänen yrittäessä uudistaa viattoman tytön kuvaansa, häntä kritisoitiin videosta, jossa hänet näytettiin vähissä vaatteissa. Julkisessa keskustelussa Britney Spearsia alettiin pitää huonona roolimallina nuorille faneilleen. Mutta Britney sanoi kyllästyneensä siihen, että häntä verrattiin jatkuvasti muihin naisartisteihin ja purkkapoppiin. Video oli osa hänen itsenäistymistään.

Samaan aikaan Britney päätti, että hänelle ei riittänyt miljoonien albumien myyminen ja maailmanlaajuinen julkisuus, vaan hän halusi myös kokeilla liiketoimintataitojaan. Hän päätti kokeilla bisnesvaistojaan muutamalla alalla, joista yksi oli parfyymit ja tuoksut. Hänen ensimmäinen tuoksunsa julkaistiin vuonna 2004 nimellä ”Curious”. Se kehitettiin yhteistyössä Elizabeth Ardenin kanssa, ja se rikkoi parfyymien ennätyksen julkaisun jälkeisen ensimmäisen viikon korkeimmista myyntituloista koskaan. Vuoteen 2009 mennessä hän oli julkaissut 7 tuoksua, ja hänen tuoksumerkkinsä oli yksi menestyksekkäimmistä julkisuuden henkilön omistamista tuoksumerkeistä.

Naiset ja tytöt, teinit ja rokkilikat kaikki menevät ostamaan Britneyn parfyymejä heti kun ne julkaistaan. Curious (2004) on yksi parhaiten myyneistä tuoksuista. Se on eloisa, kirkas ja kupliva sekä hedelmäisen kukkainen tuoksu, ja se on kohdistettu parikymppisille. Tuoksu edustaa Britneyn näkemystä itsestään ja ikätovereistaan parikymppisen iässä – hän oli silloin menevä nainen, omalla tavallaan romanttinen ja samalla itsenäinen sekä riskinottaja. Tuoksusta tuli heti menestys, mutta kuten kaikkia hänen muitakin julkaisuja, sitäkin kritisoitiin. Mutta se ei ole estänyt Britneytä myymästä yli miljoonaa pulloa parfyymeja yhtiön viitenä ensimmäisenä vuotena, mikä todistaa, että hän on yksi rakastetuimmista supertähdistä 1900- ja 2000-luvuilla, vaikka hän onkin aiheuttanut skandaaliotsikoita ja polemiikkia.
Näytä Lisää