Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bruno Banani Hajuvesi & Naisten tuoksut

Bruno Banani on saksalainen muotimerkki, joka tunnetaan parhaiten hauskoista alusvaatteistaan ja tuoksuistaan. Merkin nimestä on vaikea arvata, että sen perusti amerikkalaisten uudelleensynnyttämä Tricotex-yhtiö, jonka omisti Itä-Saksan DDR ennen Berliinin muurin kaatumista. Kun Saksa yhdistettiin, Wolfgang Jassner muutti yhtiön Bruno Bananiksi.

Yhtiö sai inspiraationsa amerikkalaisesta muotiskenestä, ja Bruno Bananin oli tarkoitus olla vastaisku jäykille ja tylsille vaatteille, joita yhtiö piti valmistaa GDR:n alaisena. Siksi yhtiö otti myös sloganikseen rohkean ”Not For Everyone”. Yhtiö valmisti alusvaatteita ja boksereita erikoisilla ja silmiinpistävillä väreillä, ja siitä tuli pian oikea kulttibrändi. Bruno Banani teki myös erilaisia uskaliaita tempauksia ja tuotejulkaisuja. Hyvä esimerkki oli seikkailija Achill Moserin palkkaaminen ylittämään 10 000 km aavikkoa 120 päivässä alusvaatteinaan Bruno Bananin tuotteita. Brändi oli myös ensimmäinen avaruudessa tuotteitaan testannut merkki, kun se teki painovoimattomuustestejä MIR-avaruusasemalla vuonna 1998.

Ensimmäinen naisten tuoksu oli nimeltään Bruno Banani For Women (2001). Sen pohjatuoksu on viettelevä yhdistelmä appelsiinia, murattia, persikkaa ja kermaista vaniljaa, ja sen pullo on hieno vaaleanpunainen luomus. Magic Woman (2009) on naisten versio best seller tuoksusta ”Magic Man” ja siinä on suorastana aisteja päihdyttäviä nuotteja kuten melonia, passionhedelmää, samppanjaa ja metsämansikkaa. Tuloksena on söpö ja makea tuoksu, joka kestää pitkään ja kehittyy päivän mittaan.
Näytä Lisää