Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Burberry Hajuvesi & Naisten tuoksut

Burberry perustettiin vuonna 1856, ja se on yksi johtavista ja ikonisista brittiläisistä Muoti- ja suunnittelualan muotitaloista. Merkki on tunnettu sen erottuvasta designista, joka on luultavasti yksi kopioiduimmista muotikuvioinneista koskaan. Tämä brittiläinen muotitalo teki kovasti töitä erottuakseen muusta muotimaailmasta myymällä vaatteiden lisäksi myös asusteita. Merkin tunnetuin vaate on tietysti nykyään ikonisessa asemassa oleva trenssitakki. Burberryn ensimmäinen liike avattiin Lontoossa vuonna 1891. Tämän lontoolaisen muotitalon alkuperäinen nimi oli ”Burberry”, mutta se vaihtoi pian nimensä muotoon ”Burberrys”, ja sen monet asiakkaat ympäri maailmaa alkoivat kutsua sitä nimellä ”Burberrys of London”. Vuonna 1998 Burberry’s muutti markkinointinimensä takaisin muotoon Burberry ja nimi muutettiin myös useimmissa heidän tuotteissaan, mutta monissa asusteissa lukee usein ”Burberry’s”.

Burberry on kuuluisa siitä, että sillä on laaja valikoima sekä miesten että naisten vaatteita. Merkki on perustanut jopa 500 kauppaa ympäri maailmaa, ja niitä on yli 50 maassa. Eniten kauppoja, 20-50 kpl, löytyy USA:sta ja Kiinasta. Burberryn brändi on jaettu kolmeen osaan: Burberry Brit – edullisin ja tavallisin Burberry-brändi, jota myydään tavallisten kadunvarsiliikkeiden hintatasolla. Sen lisäksi on Burberry London, joka on tarkoitettu työasusteiksi. Sen mallistoissa on mm. business-asuja. Kolmantena on Burberry Prorsum, joka muiden Burberryn brändin osien perusta. Suurin osa Burberryn menestyksestä on tullut vaatteiden myynnistä ja etenkin naisten muodista, jossa merkki on yksi kuumimmista merkeistä. Mutta menestystä on tullut myös online-myynnistä. Vuonna 2006 kuninkaallinen perhe antoi heille Royal Warrant for Clothing -myönnytyksen.

Muotivaatteiden ja asusteiden lisäksi Burberryllä on myös tuoksuja miehille ja naisille – Monet tuoksujen pullot on koristeltu merkin tunnetulla skottiruutukuviolla. Ensimmäinen naisten parfyymi julkaistiin vuonna 1991, ja nykyään merkillä on jopa 30 tuoksua naisille. Burberry tunnetaan tuoksumarkkinoilla mainoksissa käyttämistään brittijulkkiksista sekä parfyymeistä ja bestseller tuoksuista.

Burberry ”Bodyn” provokatiivinen ja uskalias mainoskampanja aiheutti valtavan kohun, kun tuoksu julkaistiin 150 maassa. Kun yhtiöltä kysyttiin, mikä mainoskampanjan viesti oli, Burberryltä sanottiin, että he halusivat herättää henkiin brändin nykypäivän ikonisen hengen. Sen takia mainoskampanjan pääosassa oli alaston Rosie Huntington-Whiteley Burberryn ikoninen trenssitakki päällään. Rosie sanoi olevansa ylpeä asemastaan ensimmäisenä ”Burberry Bodyna”, eli ”Burberryn vartalona”. Burberry vei häntä urallaan eteenpäin, joten hän levitti mielellään viestiä Burberry Body -tuoksusta. Tuoksusta alkoi kokonainen tuoksujen sarja, jonka mainoskampanjoiden ideana oli korostaa naisen vartaloa ja kurveja hienovaraisen provokatiivisesti.
Näytä Lisää