Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Cacharel Hajuvesi & Naisten tuoksut

Cacharelin perusti Jean Bosquet vuonna 1962. Cacharel on ranskalainen suuryritys, joka myy ready-to-wear -vaatteita, parfyymeja ja asusteita. Merkki on yksi muodikkaimmista ja trendikkäimmistä nimistä catwalkeilla ja muotitaloissa sekä miehille että naisille ympäri maailmaa. Nimi tulee paikallisesta puhekielen termistä Anas querquedulalle, joka on pieni ankkalaji Ranskan Camargue-alueella. Cacharel tuli tunnetuksi, kun yksi sen moderneista pinkeistä paidoista esiintyi Ellen kannessa vuonna 1963, ja yhtiön maine kasvoi koko 1970-luvun ajan ja vielä sen jälkeenkin.

Bosquetin isä oli ompelukonemyyjä ja hän vietti koko nuoruusvuotensa vaatteidentekoon uppoutuneena. Lopulta hän oli niin uppoutunut vaatteisiin, että hän ei keksinyt enää mitään muuta tekemistä ja päätti kouluttautua räätäliksi. Koulutuksen jälkeen hän toimi kaksi vuotta suunnittelijana pääosin naisten muodissa. Sen jälkeen hän asettautui Pariisiin ja lopulta perusti oman muotitalonsa Le Maraisiin, jossa hänen ensimmäisen kokoelmansa suosio sai hänet perustamaan Cacharel-brändin.

Ellestä saamansa suosion jälkeen seersucker-kuvioisen puseron julkaisu toi yhtiölle valtavasti huomiota. Sen jälkeen Cacharel teki niin kuin muotimerkit yleensä kokeilemalla tuoksu- ja parfyymimarkkinoita. Bosquet halusi tuoksuja pääosin naisille, ja teetti L’Orealilla parfyymin brändilleen. Tuoksu oli nimeltään Anais Anais, ja se siitä tuli julkaisunsa jälkeen 1978 ikoninen ja menestyksekäs tuoksu. Tuoksu oli silloin ja sitä pidetään yhä erittäin feminiinisenä tuoksuna, joka on täynnä kukkien tuoksua.

Saavutettuaan menestystä parfyymien maailmassa Bosquet päätti luoda lisää tuoksuja naisille kuten mm. Loulou (1987), Eden (1994), Loulou Blue (1995), Eau d’Eden (1996), Noa (1998), Gloria (2002), Amor (2003), Amor Amor Eau Fraiche (2005 & 2006), Noa Perle (2006) ja Promesse (2005) sekä monia muita.

Menestyksensä lisäksi tuoksu- ja parfyymimarkkinoilla Cacharelilla on myös vankka asema naisten muodissa. Merkin vaatteita ovat käyttäneet kuuluisuudet kuten Ashley Benson, Mila Kunis, Cara Delevingne ja Meryl Streep. Malleina ovat toimineet mm. Gisele Buendchen, Vanessa Hudgen, ja Shu Uemura. Lisäksi Kate Moss oli mallina Anais -tuoksulle ja Laetitia Casta oli mallina Promesse-tuoksulle, mikä sai heidän faninsa seuraamaan merkin nuorekasta ja feminiinistä tyyliä, josta Cacharel tunnetaan.
Näytä Lisää