Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Calvin Klein Hajuvesi & Naisten tuoksut

Calvin Klein on nimetty perustajansa mukaan, ja merkki on ollut yksi johtavista korkean luokan muotitaloista 1900- ja 2000-luvuilla. Kaikki alkoi 1968, kun herra Klein avasi ensimmäisen kauppansa York Hotellissa New Yorkissa, jossa hän julkaisi ensimmäisen kokoelmansa ”nuorekkaita ja hillittyjä takkeja ja mekkoja”. Kleinin suosio alkoi kasvaa, kun merkki sai vaatteitaan Voguen kanteen vuonna 1969, ja hänen nimensä vakiutui muotipiireissä.

Calvin Klein on ollut yksi suosituimmista amerikkalaista muotiyhtiöistä viimeisen 25 vuoden aikana, ja se voitot ovat yltäneet jopa 7 miljardiin viime vuosina. Toisin kuin monilla muilla korkealuokkaisilla muotibrändeillä, Calvin Kleinilla on vain muutama oma kauppa, ja sen sijaan he antavat muiden jälleenmyyjien myydä tuotteitaan, joista he saavat rojaltit. Vuonna 1973 herra Klein sai ensimmäisen palkintonsa 74-osaisella naistenvaatevalikoimallaan. Hän oli silloin myös nuorin palkinnon koskaan saanut henkilö. Hän voitti palkinnon uudestaan vuosina 1974 ja 1975. Vuoteen 1977 mennessä Calvin Klein oli tehnyt sopimuksia kosmetiikan, farkkujen, huivien, kenkien, aurinkolasien, tuoksujen ja monien muiden valmistukseen.

Calvin Kleinin ensimmäinen tuoksu oli naisille ja se julkaistiin vuonna 1978. Sen nimi oli yksinkertaisesti ”Calvin Klein”, ja se on tunnettu klassikko ympäri maailma. Miljoonat nuoret ja vanhat asiakkaat pitävät siitä. Calvin Klein halusi kuunnella asiakkaitaan, ja tajuttuaan, että suurin osa hänen asiakkaistaan on naisia, hän päätti keskittyä naisten tuoksuihin. Vuonna 2014 saatavilla oli yli 40 Calvin Klein parfyymiä naisille. Calvin Klein tuottaa myös paljon unisex-parfyymejä, eli sekä miehille että naisille tarkoitettuja tuoksuja. Yksi unisex-tuoksu oli vuonna 1994 julkaistu CK One, jonka jälkeen julkaistiin vielä lisää unisex-tuoksuja.

Calvin Kleiniin kohdistui myös kritiikkiä, varsinkin sen mainos- ja markkinointikampanjoihin. Yhdessä sen tunnetuista mainoksista 15-vuotias Brooke Shield oli pyytämässä jotain hänen ikäiselleen sopimatonta. Calvin Kleinin mainokset aiheuttivat toistuvasti polemiikkia, mutta ne olivat silti menestyksekkäitä. Yksi Calvin Kleinin tunnetuimmista alusvaatemalleistaan, Mark Wahlberg, nousi suosioon hip hop -tähtenä ja hän on nyt menestyksekäs näyttelijä.

Klein oli myös vastuussa Kate Mossin uran uudelleen käynnistämisestä tämän käytyä läpi monta skandaalia. Lisäksi monet kuuluisuudet, kuten Zoe Saldana, Andie Macdowell, Eva Mendes ja Scarlett Johansson, ovat olleet vaatemerkin malleina. Klein myi yhtiönsä vuonna 2002, mutta hänen sanotaan silti vaikuttavan aktiivisesti neuvonantajana.
Näytä Lisää