Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Carolina Herrera Hajuvesi & Naisten tuoksut

Carolina Herra synty Venezuelassa vuonna 1939, ja hänet tunnetaan yhtenä menestyksekkäimmistä ja halutuimmista suunnittelijoista 1900- ja 2000-lvuuilla. Hänen koko alkuperäinen nimensä on María Carolina Josefina Pacanins y Niño. Herrera tutustui muodin maailman jo nuorena, kun hänen isoäitinsä vei häntä muotinäytöksiin ja antoi hänen käyttää Lanvinin ja Diorin vaatteita. Kokemukset kehittivät Herreralle hyvän silmän naisten mekkoihin ja asuihin jo nuorella iällä, ja ne taidot ovat olleet tärkeässä osassa auttamassa häntä rakentamaan nykyisen yritysimperiuminsa.

Herreralla on 4 lasta ja hän on ollut naimisissa kahdesti. Hän on yhä naimisissa toisen aviomiehensä kanssa, joka on erityisprojektien toimittaja naisten muotilehti Vanity Fairilla. Vuonna 1980 Herrera alkoi suunnitella omaa vaatemallistoaan, kun hänen ystävänsä ja Vogue päätoimittaja, Diane Vreeland, ehdotti sitä hänelle. Vuonna 2009 hänestä tuli virallisesti Yhdysvaltain kansalainen ja vuodesta 2011 lähtien kaksi hänen lastaan, Carolina Jr & Patricia Lansing ovat osallistuneet mukaan luovaan johtamiseen ja suunnittelun, taaten Herreran muotitalolle menestystä vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Carolina Herrera tuli muoti ja design -piireihin suhteellisen myöhäisessä iässä. Hän julkaisi ensimmäisen vaatemallistonsa 40-kymppisenä, jolloin hän oli jo asettunut aloilleen ja saanut lapsia. Mutta hänen nimensä oli toki silti tunnettu muotipiireissä jo ennen mallistoja. Hän oli tunnettu kauneudestaan ja hän esiintyi esimerkiksi Voguen kannessa jopa 7 kertaa. Hän oli liikkui paljon eri seurapiireissä, ja hän päätyi jatkuvasti parhaiten pukeutuvien listoille ennen kuin hänestä tuli suunnittelija. Hänen menestyksensä alettua ja muutaman tunnetun naisten muodin julkaisun (esim. Tatler ja Women’s Daily Wear) osoitettua kiinnostusta häneen, hän perusti yhtiönsä New Yorkissa vuonna 1980, ja sen päätoimisto on siellä yhä nykyään. Herrera on yksi tunnetuimmista naisten muodin suunnittelijoista. Hänen luomuksiaan näkyy jatkuvasti punaisella matolla, ja hänen ikonisimpia naisasiakkaitaan ovat mm. Jacqueline Kennedy Onassis, joka pyysi häneltä mekon tyttärensä häihin, sekä Duchess Diana de Melo ja Renée Zellweger.

1980-luvun lopulla espanjalainen Puig osti lisenssin Carolina Herreran brändiltä tuoksujen kehittämiseen ja markkinoimiseen. Brändi julkaisi ensimmäisen tuoksunsa, ”Carolina Herrera for women”, vuonna 1988. Tämän jälkeen on julkaistu monta menestyksekästä tuoksua miehille ja naisille. Jopa 30 eri tuoksua CH, 212 ja Herrera-brändien alla naisille. Vuonna 2008 Yhtiö laajensi valikoimaansa CH Carolina Herrera Lifestyle -brändiin, johon sisältyy asusteita ja kotitarvikkeita. Lisäksi yhtiö julkaisi valikoiman tuoksuja miehille ja naisille CH-brändin alla.
Näytä Lisää