Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Cheryl Hajuvesi & Naisten tuoksut

Cheryl Ann Tweedy syntyi Newcastle upon Tynessä vuonna 1983. Hän kasvoi sen ympärillä olevilla Walkerin ja Heatonin alueilla. Cheryl on aina pitänyt tanssimisesta ja laulamisesta. Hän voitti myös monia kauneuskilpailuja ja taitokilpailuja lapsena. Hänen ensimmäinen esiintymisensä mediassa oli tv-mainoksessa British Gasille vuonna 1990.

Vuonna 2002 Cheryl meni Popstars: The Rivals -tv-ohjelman koelauluihin ja sai paikan tyttöbändissä Girls Aloud. Bändin ensimmäinen single ”Sound of the Underground” meni suoraan listan ykköseksi. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että bändi teki ennätysajan bändin perustamisesta listaykköshitin julkaisuun.

Vuona 2009 Girls Aloud ilmoitti pitävänsä vuoden mittaisen tauon. Mutta sitä ennen bändistä oli tullut Iso-Britannian eniten myyty tyttöbändi 2000-luvulla. Bändi myi yli 4.3 miljoonaa singleä ja 4 miljoonaa albumia pelkästään Iso-Britanniassa.

Vuonna 2008 Cherylistä tuli tuomari X-Factorissa, ja hänen valitsemansa kilpailijat ovat voittaneet kilpailun kahdesti. Hän aloitti myös soolouran vuonna 2009 vain 3 kuukautta Girls Aloudin hajoamisen jälkeen. Cherylin debyytti-albumi, 3 Words, oli 3 viikkoa listan ykkösenä, ja sai platinaa yli 900 000 myydyllä albumilla. Vuonna 2010 Cheryl toimi L’Orealin mainoskasvona, jona ovat olleet aikaisemmin mm. Beyoncé, Linda Evangelista ja Jennifer Aniston.

Cheryl on julkaissut omia tuoksuja. Hänen ensimmäinen tuoksunsa oli kukkainen ja hedelmäinen StormFlower (2014). Tuoksu alkaa persikalla ja mandariinilla, jonka jälkeen tulee kukkainen sydäntuoksu. Pohjatuoksussa on santelipuuta, vaniljaa ja myskiä. Sen jälkeen Cheryl julkaisi kukkaisen ja sitruksisen Storm Flower Eau de Toilette (2015) -tuoksun. Tuoksu alkaa kuplivalla sitruunalla sekä makealla, mutta mausteisella bergamortilla, jonka jälkeen tulee kukkainen sydäntuoksu, jossa on ruusua, pionia ja kukkivaa jasmiinia. Pohjatuoksussa on lämpimiä ja kutsuvia santelipuun, valkoisen myskin ja nautinnollisen vaniljan aistikkaita nuotteja. Tuoksu on unohtumattoman hienostunut ja suorastaan lumoava.

StormFlower Noir on Cherylin kolmas tuoksu, ja se julkaistiin vuonna 2015. Kukkainen sydäntuoksu on rikas ja huumaava. Siinä on tuberosaa, appelsiinin kukkaa ja ripaus ruusunlehtiä. Tuoksu loppuu vastustamattomaan ruskeaan sokeriin, addiktoivaan myskiin ja kermaiseen santelipuuhun.

Tuloksena on ylellistä kauneutta Cherylin yksinkertaisella lähestymistavalla: se on klassinen, eloisa ja täynnä voimaa.
Näytä Lisää