Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Chloe Hajuvesi & Naisten tuoksut

Chloé on ylellinen, romanttinen ja erityisen ranskalainen. Muotitalon tavoitteena on saada ylellisyydet kaikkien saataville ja valmistaa erottuvia ready-to-wear -vaatteita tyylikkäille naisille ympäri maailmaa. Tämän tunnetun ranskalaisen muotitalon perusti Gaby Aghion vuonna 1952. Myöhemmin hänen mukaansa liittyi Jacques Lenoir, joka keskittyi brändin ja sen liiketoiminnan kehittämiseen, antaen Gabyn keskittyä luovaan kehittämiseen. Chloé oli ensimmäinen muotibrändi, joka julkaisi ready-to-wear kokoelman, jonka hinnoittelu ei ollut tavanomaisella Haute Couture -vaatteiden tasolla. Pian muutkin vaatesuunnittelijat julkaisivat omia ready-to-wear -kokoelmiaan.

Chloé:sta tuli osa Sveitsiläistä ylellisyystuoteryhmä Richemontia vuonna 1985, tuoden brändin kansainvälisille markkinoille, jossa se on pysynyt vahvassa asemassa siitä lähtien. Karl Lagerfeld loi Chloélle ikonista muotia ja julkaisi sille tuoksukokoelman, mikä teki hänestä brändin julkikuvan sekä 60- että 90-luvuilla. Brändiin yhdistetään myös muita kuuluisia muotialan nimiä, kuten Martine Sitbon, Phoebe Philo ja Stella McCartney, jotka kaikki ovat avustaneet tämän maailmanlaajuisen brändin luomisessa. Vuonna 2002 Chloé laajensi toimialojaan julkaisemalla laukkuja, pieniä nahkaesineitä ja kenkiä sisältävän malliston, joka lisäsi myös brändin tunnettuutta.

Chloén ensimmäinen tuoksu, Chloé for women, julkaistiin vuonna 1975. Tämä Chloé-muotitalon ensimmäinen tuoksu otettiin vastaan hyvin, ja sen upean valkoiset kukkaiset sävyt ja puinen luonne takasivat menestyksen naisten keskuudessa. Muita suosittuja Chloén naisten parfyymejä ovat mm. makean puuterisen itämaisen sävyinen Chloe Narcisse (1992), vihertävän ja puun tuoksuinen Innocence (1995), modernimpi itämaisen kukkainen Chloé Eau de Parfum (2008), kauniin herkkä ja puuterisen kukkaistuoksuinen Love (2010) sekä hedelmäisen kukkaisen ja puumaisen sävyinen See (2012).

Chloé – Erityisen ranskalainen
Näytä Lisää