Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Christina Aguilera Hajuvesi & Naisten tuoksut

Christina Aguilera on amerikkalainen pop-tähti, joka tunnetaan hänen hiteistään kuten Beautfiul, Dirty ja Genie in a Bottle. Hän julkaisi ensimmäisen hajuvetensä nimeltään Xpose vuonna 2004. Sen jälkeen on julkaistu muutamia jännittäviä versioita, kuten bestseller Christina Aguilera for Women (2007). Hänestä on tullut myös TV-tähti, ja hän on esimerkiksi tuomarina ohjelmassa The Voice.

Chistina syntyi 18. joulukuuta 1980- Hänen vanhempansa olivat nimiltään Shelly Fidleri ja Fausto Xavier Aguilera. Christina Aguileralla sanotaan olleen vaikea lapsuus. Kun Christina täytti 6 vuotta, hänen äitinsä sai mahdollisuuden paeta väkivaltaisen aviomiehen luota. Aguilera on saanut inspiraatiota kirjoituksiinsa hänen ongelmallisesta nuoruudestaan, ja hän laulaa kokemuksistaan lauluissa kuten Fighter, Hurt and I’m OK.

Aguileran ensiesiintyminen viihdealalla oli hänen osansa All New Mickey Mouse Clubissa (1993-1995), jossa hän esiintyi monien alan huippujen kuten Britney Spearsin, Ryan Goslingin ja Justin Timberlaken kanssa. Hänen suosionsa kasvoi räjähdysmäisesti, kun hän julkaisi kappaleensa Genie in a Bottle (1999). Siitä alkoi hänen kanainvälinen uransa ja vuoteen 2015 mennessä hän oli myynyt yli 25 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Hänellä oli listanykköshittejä kuten What a Girl Wants (2000) ja Beautiful (2003).

Christina lähti kokeilemaan mukavuusalueensa ulkopuolelta viihdealalta ja alkoi luoda tuoksuja. Tuoksut menestyivät paremmin, kuin kukaan olisi koskaan olettanut. Hän julkaisi itsensä mukaan nimetyn parfyyminsä vuonna 2007 kauniissa korkeassa pullossa, jossa oli hieno pitsikoristelu. Sen jälkeen julkaistiin vielä yli kymmenen hajuvettä. Yksi näistä oli By Night (2009), joka on itämainen ja kukkien tuoksuinen ja se yhdistelee vahvaa vaniljaa sekä pehmeitä puuterimaisia ja hedelmäisiä sävyjä luoden hienostuneen tuoksun. Toinen huomattava tuoksu on Red Sin (2012), joka on nimensä mukaisesti riskejä ottavan ja sensuellin naisen hajuvesi. Se aukeaa viettelevillä punaisen omenan ja kanelin tuoksuilla, jonka jälkeen seuraa punaisten kukkien ja lämpimän inkiväärin sävyinen sydäntuoksun. Myski ja santelipuu antavat myös tuoksulle erityisen säväyksen.
Näytä Lisää