Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clarins Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kosmetiikkajätti Clarinsin perusti Jacquest Courtin-Clarins vuonna 1954, opiskellessaan lääkäriksi. Hän sai idean perustaa yrityksen huomattuaan, että monet hänen potilaistaan, etenkin naiset, kärsivät erilaisista iho-ongelmista. Tässä oli tilaisuus tarjota niihin ratkaisu. Yrityksen ensimmäinen tuote on bestseller vielä nykyäänkin. Se tuote oli Clarinin ”Body Shaping Cream”, jonka sanottiin poistavan selluliittia, ja se oli menestys heti julkaisunsa jälkeen vuonna 1962.

Clarins keskittyi aluksi hajustettuihin vartaloöljyihin, jotka oli valmistettu kasviperäisistä ainesosista. Clarins oli ensimmäinen kosmetiikkabrändi, joka valmisti öljyjä, voiteita ja muita tuotteita vain luonnollisista ainesosista, mikä on ollut iso osa yhtiön suosiota aina 1950-luvulta lähtien. Luonnonmukaisuus on tärkeä osa Clarinsia vielä nykyäänkin.

Vuoteen 1990 mennessä Clarins oli levinnyt kansainvälisille markkinoille, ja se oli bestseller ympäri maailmaa, Amerikka mukaan lukien. He eivät olleet enää riippuvaisia vain voiteistaan, vaan he olivat julkaisseet muitakin tuotesarjoja kuten kosteusvoiteita, seerumeita, aurinkorasvoja, meikkejä ja naisten tuoksuja, joita pystyi käyttämään myös tehokkaina hoitotuoksuina.

Vuonna 1987 Clarins julkaisi ensimmäisen parfyyminsa ”Eau Denamisanten”, joka oli suunnattu molemmille sukupuolille. Tuoksun 25-vuotisjuhlaversio julkaistiin vuonna 2012, ja sillä on kaksi vaikutusta: se on raikas ja mausteinen tuoksu, minkä lisäksi se kiinteyttäjä sävyttää ihoa. Muita samanlaisia tuotteita ovat ”Eau des Jardins” (2010), joka on raikas tuoksu, jossa on kosteuttavia aineita, ja ”Sunshine”, jossa on säteilevää raikkautta ja iloisuutta. Clarins on myös julkaissut paljon parfyymeja naisille, kuten ”Elysium” (1993) ja Par Amour Tuojour (2005), joka on ruusupohjainen tuoksu täynnä hedelmäisiä ja raikkaita vivahteita ja sopii hyvin päivätuoksuksi.
Näytä Lisää