Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clinique Hajuvesi & Naisten tuoksut

Clinique on kosmetiikka-alan markkinajohtaja. Merkki myy naisten ja miesten ihonhoitotuotteita, miesten tuoksuja ja tuoksutonta kosmetiikkaa. Kaikki Cliniquen tuotteet on testattu dermatologisesti ja allergiatestattu. Nykyiset tuotteet ovat vuosikymmenien tietotaidon kehityksen ja innovoinnin tulosta.

Inspiraatio Cliniquen perustamiseen sai alkuna artikkelista Vogue-lehdessä. Cliniquen historia alkoi, kun Evelyn Lauder (Estee Lauderin miniä) luki artikkelin otsikolla ”Voiko hyvän ihon luoda itse?”. Siihen aikaan ihon laadun ajateltiin riippuvan pääosin geeneistä. Evelyn loi tuotteen, joka oli suunnattu yksilöllisille ihotyypeille, ja joka pystyi myös parantamaan ihon tilaa paremmaksi kuin omat geenit sen määrittelevät. Tuotteesta tuli menestyksekäs heti julkaisunsa jälkeen. Tuote julkaistiin vuonna 1968, ja nykyään Cliniquesta on tullut yksi isoimmista kosmetiikka- ja kasvojenhoitobrändeistä

Vuonna 1971 julkaisi ensimmäisen tuoksunsa nimeltään Aromatics Elixir. Se on vaikuttava tuoksu, jossa on aromaattisia, sensuelleja ja rauhoittavia sagen, kamomillan, jasmiinin ja patsulin sävyjä. Käytä sitä kohtuullisesti – vain pieni tippa riittää.

”Happy” on yksi Cliniquen suosituimmista tuotteista. Parfyymin mainoksessa oli Judy Garland laulamassa ”Come on Get Happya”. Tämä mukaansatempaava laulu sopii hyvin tähän iloiseen tuoksuun, jota on kuvailtu ”pullotetuksi auringonpaisteeksi” ja ”onnellisuuden tuoksuksi”. Happy aukeaa hennoilla omenan, luumujen ja bergamotin sävyillä, jotka sekoittuvat kukkaiseen freesian, liljan, ruusun ja orkidean sointuiseen sydäntuoksuun. Tuoksun pohjana on myskiä ja meripihkaa. Happy julkaistiin vuonan 1997 ja se on yhä erittäin suosittu kaikenikäisten naisten keskuudessa vielä nykyäänkin.

Vuonna 1987 Clinique julkaisi Calyxin ensimmäistä kertaa. Vuonna 2013 Calyx uudistetiin, ja se on nykyään energiantäyteinen ja rohkea tuoksu, jossa on sekoitus eksoottisia hedelmiä, jota tehostaa valkeat kukkaissävyt, ja tuoksuu sopii täydellisesti kesäpäiviin.
Näytä Lisää