Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Coleen Rooney Hajuvesi & Naisten tuoksut

Coleen Rooney syntyi Liverpoolissa vuonna 1986. Hän kasvoi siellä yhdessä vanhempiensa ja kolmen sisaruksen kanssa. Tämä kolumnisti, juontaja ja liikenainen julkaisi ensimmäisen tuoksukokoelmansa vuonna 2007.

Coleen on lahjakas, ja hän on ehtinyt tehdä monia asioita uransa aikana. Hän on ollut menestyksekäs kolumnisti sekä Closer että OK!-lehdille. Vuonna 2007 hän kirjoitti omaelämänkerran, joka on nimetty hänen ensimmäisen kolumninsa otsikon mukaan ”Welcome to My World”. Hän suunnitteli myös hameita ja vapaa-ajan vaatteita Asdan Georgen ja Littlewoodsin kanssa ja oli luomuksilleen mallina. Ennen oman TV-ohjelmansa, ”Coleen´s Real Women”, alkamista, hän juonsi yhteistyössä yhden jakson TV-ohjelmaa ”Tonight With Trevor McDonald”. Jakso käsitteli Rettin syndroomaa, josta hänen siskonsakinkärsii. Rooney edustaa myös Alder Hey Children´s Charity -järjestöä. Hän käyttää Instagram- ja Twitter-tilejään usein tiedon levittämiseen hyväntekeväisyyksistä tai muista hyvistä asioista. 16-vuotiaana Coleen Rooney alkoi seurustella lapsuudenystävänsä Wayne Rooneyn kanssa, ja he menivät naimisiin hienoissa häissä vuonna 2008. Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa, Kain, vuonna 2009. Sen jälkeen he saivat vielä kaksi lasta, Klayn ja Kitin.

Coleenin ensimmäinen hajuvesi, Coleen X, julkaistiin vuonna 2007. Se on sporttinen tuoksu, joka avautuu sitruksisilla nuoteilla. Sydäntuoksussa on ruusua, liljaa ja merellisiä nuotteja. Parfyymin pohjatuoksussa on setriä, meripihkaa, patsulia ja myskiä. Sen jälkeen julkaistiin makeampi kukkaistuoksu Coleen X Black (2008) ja sitruksinen Coleen X Summer (2010). Hänen suosituin tuoksunsa on itämainen Butterfly (2010). Hajuvesi on neliskulmaisessa lasipullossa, jossa on perhoskuvionteja. Tuoksu aukeaa kukkaissoinnuilla, jonka jälkeen tulee mausteinen ja vaniljainen sydäntuoksu. Pohjatuoksussa on meripihkaa, setriä ja tonka-papua. Coleen Rooneyn parfyymejä on saatavilla sekä erikseen että lahjaseteissä.
Näytä Lisää