Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Creed Hajuvesi & Naisten tuoksut

Creed on ranskalainen tuoksuvalmistaja, joka on valmistanut parfyymejä jo 1700-luvulta asti. Vasta muutama vuosikymmen sitten Creedin tuoksut tulivat laajemman yleisön saataville, sillä aiemmin myyntiä omistajan perhe teki kaikki myyntityöt itse. Brändi ei kerro asiakkaistaan mitään, mutta sanotaan, että mm. Grace Kelly, John F. Kennedy ja monet muut ovat teettäneet heillä räätälöityjä hajuvesiä. Creed on yhä perheyhtiö, ja sitä johtaa tällä hetkellä Oliver Creed yhdessä hänen poikansa kanssa. He ovat yksityisiä parfymöörejä, ja he omistavat kaikki oikeudet hajuvesiinsä, oman hajuvesitehtaan ja omia kauppoja.

Creedin parfyymit tunnetaan korkeasta tasosta ja erinomaisesta kestosta. Tämä ei ole sattumaa, sillä Creedin hajuvesien valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota yksityiskohtiin ja niihin käytetään laadukkaimpia käsin poimittuja ainesosia. Kaikki tuoksut kehitetään perinteisillä tekniikoilla, ja ne jopa sekoitetaan käsin. Siksi Creedin hajuvedet eivät ole halpoja, mutta niiden korkea laatu on saavuttanut heille paljon menestystä ja paljon seuraajia sisältäen monia kuuluisuuksia ja kuninkaallisia. Creedi sai Kuningatar Victorialta kuninkaallisen huomionosoituksen, jossa sanottiin, että Elizabeth II pitää yhtiön Fleurissimo (1956) tuoksusta. Oliver Creed on sanonut, että hän haluaa luoda parfyymejä taiteena ja lähestyä niiden valmistukseen kuin maalari tai kuvanveistäjä.

Rakastetuimpia ja suosituimpia Creedin parfyymejä ovat mm. Fantasia de Fleur (1862), joka on täyteläinen sekoitus kukkaistuoksuja. Tuoksu valmistettiin Itävalta-Unkarin keisarinna Elisabethille. Virgin Island Water (2007) on raikas kesä tuoksu, jossa on kookoksen trooppisia sävyjä, jamaikalaista limeä ja inkivääriä. Ja on tietysti mainittava myös Love In White (2005), jonka Oliver Creed kehitti itse. Tämä kukkaistuoksuinen ja itämaisen vivahteinen hajuvesi sai inspiraationsa meren rauhasta. Siinä on sekoitus hedelmiä ja kukkia maailman eri osista, ja sen ytimenä on jaavalaista vaniljaa ja Intialaista santelipuuta – tämä on aidosti maailmanlaajuinen tuoksu.
Näytä Lisää