Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

DKNY Hajuvesi & Naisten tuoksut

DKNY valtava naisten muotitalo, jonka pääsijainti on New Yorkissa. Brändi on tunnettu kesäisen makeasta tuoksustaan, kultaisista omenoistaan ja ihanista mutta monitoimisista tavaroistaan. DKNY on ehtinyt niittää paljon menestystä yli 30 vuoden olemassaolonsa aikana. Menestyksekkään 10-vuotisen uran jälkeen pääsuunnittelijana Anne Kleinille, Donna Karanilla oli vahva maine huippusuunnittelijana yhtiön omistajien keskuudessa. Vuonna 1984 hän sai mahdollisuuden perustaa oman yhtiön miehensä kanssa.

Vievienne Westwoodin, Jasper Conranin ja John Gallianon joukossa Donna Karanista tuli pian yksi räjähdyksekkään 80-luvun vahvoista muotivaikuttajista. Kirkkaista ja värikkäistä kuoseista sekä kokeellisesta muodista tuli suosittua, ja Karanin ensimmäinen mallisto ”seven easy pieces” oli valtavan menestyksekäs. Debyyttikokoelman tarkoitus oli tarjota valikoima vaatekappaleita, joita pystyi muuntamaan ja käyttämään sekä päivisin että öisin.

Tyttärensä inspiroimana Donna Karan perusti DKNY-brändin vuonna 1989. DKNY:n tarkoitus oli olla nuorempi ja edullisempi brändi Donna Karan New York -brändin rinnalla. Monet nykyiset alabrändit ovat saaneet alkunsa alkuperäisestä DKNY-brändistä, kuten DKNY Jeans, DKNY Active, DKNY Underwear (sekä naisille että miehille), DKNY Juniors, DKNY Kids, DKNY Pure ja DKNY Men. Vuonna 2001 julkaistiin Donna Karan Home Collection, joka oli perinteikäs mutta ylellinen koti- ja asustekokoelma. Pian julkaistiin DKNY Home, joka on rennompi, urbaanimpi ja modernimpi versio, jonka voisi kuvailla olevan ”chic”.

Vuonna 1992 julkaistiin Donna Karan Beauty collection, joka erikoistuu hienojen parfyymien ja tuoksujen valmistamiseen naisille.

DKNY on yksi kaikkien aikojen parhaiten myyneistä tuoksuista, ja se on esiintynyt useasti vuoden pidetyimpien tuoksujen top 10 listoilla monena vuonna. Ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 1992, ja se oli nimeltään ”Donna Karan for Women”. Kaksi vuotta myöhemmin tuoksusta julkaistiin miesten versio. Tuoksuvalikoimasta löytyy melkein 100 tuoksua ja Donna Karan on käyttänyt paljon aikaa sekä nais- että miesasiakkaidensa halujen kuuntelemiseen ja tunnustelemiseen. Tuloksena on valikoima muuntautumiskykyisiä tuoksuja, joita voi käyttää sekä päivällä että yöllä.

DKNY:n tavoite on ymmärtää intuitiivisesti naisten tarpeita ja haluja. Kaikki DKNY:n kokoelmat, ja etenkin parfyymit, edustavat heidän intohimoansa luksukseen, aistikkuuteen, mukavuuteen ja luovaan ilmaisuun. Suosituimpia kokoelmia ovat ”Essence Collection”, Donna Karan Collection, DKNY Pure, DKNY Women, Cashmere Mist. Uudempia kokoelmia ovat mm. DKNY Be Delicious City Blossom (2014), DKNY Be Delicious (2012), DKNY Delicious Candy Apples (2010/2011) ja DKNY Sweet Delcious Collection (2012). Suurin osa tämän superaistikkaan tuoksujättiläisen hajuvesistä on suunnattu naisille, sillä Donna Karen kokee voivansa ymmärtää naisia paremmin työnsä kautta. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että miehiä ei olisi huomioitu.
Näytä Lisää