Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

DSquared2 Hajuvesi & Naisten tuoksut

DSquared2:n perustivat identtiset kaksoset Dean ja Dan Caten vuonna 1995. Perustamista ennen he olivat olleet töissä isoilla muotibrändeillä vuosien ajan.

DSquared2 teki läpimurtonsa vuonna 2002 Madonnan Don´t tell me -musiikkivideolle ja Drowned World Tourille suunnittelemillaan vaatteilla. Sen jälkeen he ovat tehneet vaatteita mm. Christina Aguileran, Rihannan, Beyoncén ja Britney Spearsin kiertueille.

DSquared2 on suosittu myös esiintymislavojen ulkopuolella. Merkistä pitävät mm. Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin ja Robbie Williams, jotka voi nähdä usein Deanin ja Danin vaatteissa.

Kaksikon erottuvat urbaanit designit ovat päätyneet monien kauppakatujen hyllyille, ja merkin kokoelmissa on nykyään kenkiä, sneakereita ja vaatteita. Heidän mallistoistaan pitävät yleensä nuorekasmieliset ihmiset.

Vuonna 2007 DSquare2 kokeili myös parfyymialaa ensimmäisellä tuoksullaan nimeltään He Wood. Pian sen jälkeen julkaistiin myös naisten versio She Wood. She Wood Eau de Parfum on kuin kävelyretki keväisen metsän läpi. Se on täyteläinen, raikas ja puhdas parfyymi. DSquared2:n kahden ensimmäisen parfyymin menestys saivat pian seuraajia. Yhtiö on julkaissut muutamia Eau de Perfumeja ja Eau de Toiletteja sekä muutaman puisen kölnin, jotka saivat huomiota Fragrance Foundationilta.

Fragrance Foundation pitää joka vuosi palkintogaalan, ja DSquared2:n tuoksuja on ollut ehdokkaana jo monen vuoden ajan. Esimerkiksi vuonna 2016 ehdokkaana oli DSquared2 Want.

Danin mukaan Want on tarkoitettu itsevarmalle naiselle. Se on kermaisen herkullisen mausteinen ja vaniljainen tuoksu, jossa on pehmeitä puuterimaisia nuotteja ja raikas kukkainen alavire sekä ripaus puisia nuotteja. Se sopii hyvin naiselle itsetietoiselle naiselle.
Näytä Lisää