Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

David & Victoria Beckham Hajuvesi & Naisten tuoksut

David & Victoria Beckham eivät tarvitse esittelyä. Onpa kyseessä tämä pariskunta tai sitten heidän tuotemerkkinsä, heidät ja heidän muotimerkkinsä tunnetaan ympäri maailmaa. David tunnetaan urheilumenestyksestään ja maailmanlaajuisista sponsorisopimuksistaan, kun taas Victoria tuli tunnetuksi ”Posh Spicen”-roolistaan Spice Girlseissä. Victoria on sekä tyyli-ikoni, malli että muotineuvoja. Vuonna 2014 hän oli myös Yhdistyneen kuningaskunnan huippuyrittäjä jopa 210 miljoonan punnan omaisuudellaan. He ovat ehdottomasti dynaaminen duo, ja heidän yhteishankkeensa muodin ja tuoksujen maailmassa ovat olleet jopa enemmän kuin dynaamisia. Victorialla on jopa oma asuste-, farkku ja mekkovalikoima

Media on antanut parille nimen ”Posh & Becks”. Naimisiinmenonsa jälkeen he alkoivat kasvattaa sekä perhettään, kuuluisuuttaan että omaisuuttaan. Sekä Davidia että Victoriaa pidetään nykypäivän tyyli-ikoneina ja vertaistaan vailla olevasta menestyksestään. Ensimmäinen koskaan Beckhamin nimen alla julkaistu parfyymi oli nimeltään Instinct for Men (2005). Kun tuoksu osoittautui suosituksi, siitä julkaistiin monia miesten ja naisten versioita, ja David & Victoria Beckham tunnettiin urheilun, muodin ja asusteiden lisäksi nyt myös naisten parfyymeistä kuten Intimately Beckham for Womenin (2006) kauniin ja ylellisen valkeista kukkaissävyistä.

Muista suosittuja naisten tuoksuja ovat mm. Intimately Night -tuoksun (2007) balsamisen kukkaiset sävyt, sekä rohkea ja kukkaisen sävyinen Signature for Her (2008), herkullisen hedelmäinen ja kukkaisvivahteinen Story for Her (2009), aistikas ja itämainen Intimately Yours Women (2010) ja hienovaraisen kukkainen ja puuterinen Signature Summer for Her (2011).
Näytä Lisää