Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Davidoff Hajuvesi & Naisten tuoksut

Davidoffin brändin perusti alun perin Henri Davidoff ja hänen perheensä 1900-luvulla, ja he keskittyivät aluksi tupakkatuotteisiin ja asusteisiin, joita he myivät yhdestä kaupasta Sveitsissä. Vasta 1980-luvun loppupuolella Davidoffin brändi laajeni tuoksuihin, joita valmistaa nykyään Coty Inc.

Tupakkaliiketoiminnan laajentamisen aloitti 1930-luvulla Zino Davidoff, joka oli vanhin Davidoffin neljästä lapsesta. Zino kokemukset matkoilta Etelä-Amerikassa auttoivat kasvattamaan vaatimattoman tupakkakaupan menestyksekkääksi liiketoiminnaksi. Se jatkoi kasvuaan jopa toisen maailman sodan aikana, koska Sveitsi oli puolueeton maa. Zino myi lopulta tupakkakauppansa Max Oettinger Companylle vuonna 1970 ja oltuaan osana monta yritysfuusiota ja -kauppaa, Davidoff laajensi valikoimaansa nahkatuotteisiin, muotiasusteisiin, kahviin ja tuoksuihin.

Davidoffin Cool Water oli erittäin menestyksekäs tuoksu, joka johti aromaattisen vesimäisten tuoksujen nousuun. Yhtiön hajuvesiä yritettiin kopioida useaan otteeseen, mutta kopiot eivät koskaan yltäneet Davidoffin täydellisyyttä hipovalle tasolle. Suosituimpia naisten parfyymejä ovat mm. maalimanlaajuisesti tunnettu kukkaisen vesimäinen Cool Water Woman (1996), makean puuterinen Good Life (1999), ylellisen kukkaisen sävyinen Cool Water Sensual Essence (2012), raikas ja makea Cool Water Sea Rose (2013 ja ihanan nahkamainen Leather Blend (2014), joka oli myös unisex.

Davidoff – täydellisyyttä ja nautintoa elämään
Näytä Lisää