Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Diane von Furstenberg Hajuvesi & Naisten tuoksut

Diane von Furstenberg on muotisuunnittelija, joka tunnetaan kokeiluistaan wrap-mekolla. Diane oli aikoinaan kuninkaallinen ollessaan naimisissa Fürstenbergin Prinssi Egonin kanssa, mutta hän menetti tittelinsä erottuaan vuonna 1972. Koko avioliiton ajan prinssi Egonin kanssa Diane halusi tienata itse rahansa, joten hän kokeili naisten vaatteiden suunnittelemista. Vuonna 1974 hän julkaisi ikonisen wrap-mekkonsa, joka sai paljon kansainvälistä huomiota. Yksinkertaisesta wrap-mekosta tuli heti hitti, sillä se sopi kaiken muotoisille ja kokoisille naisille. Diane sanoi noihin aikoihin, että mekko oli tarkoitettu ”Nuorille ja vanhoille, paksuille ja hoikille, köyhille ja rikkaille”. Tämä upea mekko on yhä nykyäänkin yhtä suosittu kuin alkuaikoinaan.

Vuoteen 1976 mennessä oltiin myyty jo yli miljoona wrap-mekkoa. Furstenbergin designit pääsivät jopa Newsweekin kanteen, jossa häntä verrattiin Coco Chaneliin.

Wrap-mekon lisäksi Dianen suosiota lisäsivät hänen oma kosmetiikkamallistonsa, home-shopping -palvelu, korukokoelma sekä hänen suunnittelemansa uimahousut, housut, huivit ja ranta-asut. Hänen rohkeat, värikkäät ja helppokäyttöiset designit ovat olleet suosittuja kaikkien kohderyhmien keskuudessa. Monet kuuluisuudet kuten Gwyneth Paltro, Kate Beckinsale, Madonna, Tina Brown, Jessica Alba, Susan Sarandon ja Jennifer Lopez ovat käyttäneet Dianen vaatteita punaisella matolla. Myös esimerkiksi Kate Middleton pitää hänen ilta-asuistaan.

Diane on tunnetusti Gloria Vanderbiltin hyvä ystävä. Diane järjesti esimerkiksi Glorian romaanin ”Obsession” julkaisujuhlat. Dianella oli jonkin verran kokemusta tältä alalta, sillä hän on julkaissut jopa kuusi kirjaa.

Vuonna 1974 Diane julkaisi ensimmäisen tuoksunsa. Parfyymi nimettiin hänen tyttärensä Tatianan mukana. Diane esiintyi itse tuoksun TV-mainoksessa ja sanoi tuoksusta, että ”miehet rakastavat sitä ja naiset muistavat sen”. Tatiana-tuoksussa on taidokas sekoitus kukkaistuoksuja, appelsiinin kukkaa ja vihreitä nuotteja.

Vuonna 1992 wrap-mekon kuningatar myi enemmistön yhtiöstään, mutta hän julkaisi brändinsä uudestaan vuonna 1997, ja nykyään Furstenbergin tuotteita saa yli 70 maasta. Diane von Furstenbergille annettiin tähti Seventh Avenuen Fashion Walk of Famelle vuonna 2008. Ja vuonna 2010 hän sai kultamitalin vuosittaisesta Queen Sofia Spanish Institute -instituutilta.
Näytä Lisää