Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Dora the Explorer Hajuvesi & Naisten tuoksut

Dora Márquez tunnetaan paremmin nimellä Dora the Explorer. Dora on Meksikon alkuperäisasukastyttö, joka asuu Playa Verdellä. Hänen tv-ohjelmansa ”Dora the Explorer” ensimmäinen jakso lähetettiin Nickeldeon-kanavalla hänen ollessaan 7-vuotias. Ohjelmassa hän opettaa katsojia puhumaan espanjaa ja lähtee villeille seikkailuille parhaan ystävänsä Boots the Monkeyn kanssa.

Viiden tuotantokauden ajan Doran suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja ohjelma on dubattu 33 kielelle. Eri versioissa Dora auttaa ystäviään ja katsojiaan oppimaan muitakin kieliä kuten englantia, hindiä ja tamilia.

Dora the Explorer on ollut erittäin menestyksekäs ja nykyään on saatavalla paljon oheistuotteita kuten leluja, pelejä, kirjoja, petivaatteita ja paljon muuta. Ohjelman ensimmäinen tuoksu julkaistiin 2000-luvun alkupuolella.

Dora the Explorer on kukkainen, hedelmäinen tyttöjen tuoksu. Seuraava tuoksu oli Dora and Boots. Se on raskaampi gourmand-tuoksu, jossa on hedelmäisiä vihreän omena, vaaleanpunaisten viinirypäleiden sekä freesian nuotteja.
Näytä Lisää