Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Elie Saab Hajuvesi & Naisten tuoksut

Elie Saab on libanonilainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan hänen iltapuvuistaan, joita näkyy usein monien kuuluisuuksien yllä punaisella matolla. Hänen uransa alkoi vuonna 1982 Beirutissa, kun hän avasi pienen kivijalkakaupan. Toisin kuin monet muut designerit, Elie ei ole saanut alan koulutusta. Elie Saab on suunnitellut pääosin häämekkoja, mutta hän on tehnyt myös tavallisia mekkoja ja muita naisten vaatteita.

Elien suosio alkoi kasvaa pikkuhiljaa, ja hän alkoi saamaan palkkioita tekemistään mekoista. Lopulta hän alkoi luomaan couture-muotia. Elien käyttämänsä epätavanomaiset kankaat ja materiaalit sekä hänen ottamansa vaikutteet itämaisesta tyylistä saivat hänet erottumaan muista. 90-luvulla hänestä alkoi tulla tunnettu myös Libanonin ulkopuolella. Elie oli ensimmäinen Italian tunnetun Camera Nazionale della Modan jäseneksi päässyt ei-italialainen.

Elien mekoista tuli tunnettuja ympäri maailmaa, kun hän suunnitteli mekon Halle Berrylle vuoden 2002 Oscar-gaalaan, jossa Halle voitti Oscarin. Elie Saabin muita asiakkaita ovat olleet mm. kuninkaalliset kuten Prinsessa Beatrice, Jordanian kuningatar Rania ja Ruotsin prinsessa Madeleine sekä kuuluisat näyttelijät ja laulajat kuten Beyonce, Taylor Swift, Mila Kunis, Katy Perry, Rihanna ja Emma Watson.

Vuonna 2011 Elie Saab julkaisi ensimmäisen naisten tuoksunsa nimeltään Le Parfum. Siitä tuli hetkessä best seller jopa 15 maassa. Tuoksu on erittäin feminiininen valkoinen kukkaistuoksu, jossa on kukkien, ruusujen, hunajan ja puiden sointuja. Elie Saab on julkaissut myös erikoisversioita tuoksuistaan, kuten Le Parfum Intense (2013) ja Le Parfum Rose Couture (2016). L’Eau Couture (2014) on hieman erilainen tuoksu. Siinä on manteleiden, kukkien ja vaniljan raikkaita nuotteja. Kaikki Elie Saabin tuoksut on kehitetty yhdessä mestariparfymööri Francis Kurkdjianin kanssa. Francis on kehittänyt mm. tuoksuja kuten Le Male, My Burberry ja Dior Eau Noire.
Näytä Lisää