Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Elizabeth Arden Hajuvesi & Naisten tuoksut

Elizabeth Arden oli aikaansa edellä. Vuonna 1910 hän perusti oman kauneushoitolansa. Niinä aikoina naisten oletettiin pysyvän kotona, ja oli erittäin harvinaista, että nainen piti omaa liiketoimintaa. Elizabeth Arden päätti muuttaa tämän. Liikkeen nimi oli Red Door Salon, ja se sijaitsi Fifth Avenuella.

Vuonna 1912 hän marssi naisten äänioikeuden puolesta mielenosoituksessa liikkeensä ohi 15,000 naisaktivistin joukossa. Mielenosoittajilla oli päällään punaista huulipunaa, jonka Elizabeth oli antanut heille. Punaisesta huulipunasta tuli lopulta naisten vapautusliikkeen symboli. Elizabeth kehitti myös erityisen malliston naissotilaille toisen maailmansodan aikaan, ja vielä nykyäänkin Arden on uusien meikkituotteiden innovoinnin etulinjassa.

Arden oli myös yksi ensimmäisistä kosmetiikkavalmistajista, joka kehitti erilaisille ihotyypeille tarkoitettuja ihovoiteita. Hänen 8 tunnin voiteensa on yksi myydyimmistä ihonhoitotuotteista.

Hänen kaksi kuuluisinta tuoksuaan, ”Red Door” ja ”Fifth Avenue” ovat saaneet nimensä hänen Red Door Salon -kauneushoitolastaan, joka sijaitsee Fifth Avenuella. Nämä suositut tuoksut ovat saatavilla erilaisina versioina. Alkuperäisen Red Doorin pullo oli tehty Ardenin kauneushoitolassa oikeasti olevan punaisen oven mukaan, ja se julkaistiin vuonna 1989. Tästä klassikkoparfyymistä on tullut monen naisen oma nimikkotuoksu. Se on ylellisyyden, glamourin, romantiikan, tyylikkyyden ja naisellisuuden ruumiillistuma. Vasta 14 vuoden kuluttua Arden julkaisi tuoksusta toisen version, nimeltään Red Door Revealed, joka oli pinkissä pullossa. Tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin klassinen Red Door. Sitä voisi kuvailla hienovaraisemmaksi ja puhtaammaksi. Se on naisellisen kukkainen ja sopii hyvin lämpimiin kesäiltoihin. Elizabeth julkaisi Red Door 25 Eau de Parfumin juhlistaakseen alkuperäisen Red Doorin vuosijuhlaa. Red Door 25 oli mausteisempi, kukkaisempi ja huomattavasti erilaisempi kuin alkuperäinen Red Door.

5th Avenue -parfyymi on nimetty tietysti maailmankuulun New Yorkin kadun mukaan, jonka varrelle Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneushoitolansa. 5th Avenue on yksi suosituimmista Ardenin hajuvesistä. Tuoksu on sekoitus tuoksuilangiaa, syreeniä, ruusua, magnoliaa, neilikkaa, tuberoosaa sekä kieloa, ja se jää lepäämään ihanasti ihollesi muistuttaen menneistä ajoista.
Näytä Lisää