Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Estee Lauder Hajuvesi & Naisten tuoksut

Estee Lauder on yksi vanhimmista ja parhaiten tunnetuista naisten ja miesten tuoksuvalmistajista. Estee Lauder perustettiin sotien jälkeen, kun ihmiset alkoivat taas nauttia ylellisyyksistä. Ensin yhtiöllä oli vaatimaton neljän tuotteen valikoima, mutta yrityksessä huomattiin markkinoiden kova kysyntä. Vuoteen 1948 mennessä, vain 3 vuotta maailmansodan loputtua, Estee Lauder solmi ensimmäisen sopimuksensa tavaratalo Saks Fifth Avenuen kanssa New Yorkissa.

Estee Lauder syntyi ja hänet kasvatettiin Queensin kaupunginosassa. Jo aivan nuoresta iästä lähtien hän oli erittäin kiinnostunut kauneudesta. Hän perusti yhtiönsä kahden tukipilarin päälle – sille, että hänen setänsä auttoi ja mentoroi häntä, sekä hänen horjumattomalle uskolleen, että jokainen nainen voi olla kaunis. Nyt 60 vuotta myöhemmin, kauneusala on muuttunut pysyvästi. Lauder aloitti liiketoimintansa nollasta myymällä ihonhoitotuotteitaan kauneushoitoloille ja hotelleille. Hän sai myytyä paljon tuotteita seuraamalla tarkasti mitkä tuotteet toimivat ja mitkä eivät. Ja hän kertoi aina tietonsa ja oppimansa asiat kauneustuntijoilleen, kuolemaansa asti vuonna 2004.

Vuonna 1953 Estee Lauder julkaisi ensimmäisen naisten tuoksunsa nimeltään ”Youth Dew”. Se toimi myös kylpyöljynä, ja siitä tuli pian sodanjälkeisen ajan suosittu ylellisyystuote. Suosio meni niin pitkälle, että 7 vuotta myöhemmin vuonna 1960 Estee Lauder solmi ensimmäisen kansainvälisen toimitussopimuksen Lontoon Harrodsin kanssa. Nykyään suuryhtiö omistaa 27 brändiä kuten MAC, Darphin, Aramis, Bobbie Brown ja Clinique. Heillä on yli 38000 työntekijää ympäri maailmaa. Estee Lauderin brändeillä on yli 80 parfyymiä ja partavettä – suurin osa on tarkoitettu naisille, mutta muutama on myös miehille tai molemmalle sukupuolelle.

Rouva Lauderin inspiroi tuhansia ihmisiä johtajana. Hän sai monia kunnianosoituksia kuten Yhdysvaltain ”Presidential Medal of Freedom” ja Ranskan ” Légion d'honneur” -kunnianosoitukset. Mutta Estee Lauder ei koskaan tottunut saamaansa kuuluisuuteen ja rahaan, eikä hän koskaan unohtanut juuriaan. Hän auttoi aina mielellään asiakaitaan käydessään vierailulla kaupoissaan. Yksi hänen suosikki lausahduksistaan oli "Telephone, Telegraph, Tell-A-Woman," (”Puhelin, Sähkötin, Naiselle kertominen), sillä kun joku nainen kokeili Estée Lauderin tuotetta, hän piti siitä varmasti ja kertoi siitä ystävilleen.

Kun yhtiö alkoi mainostaa, rouva Lauder vaati, että sen kauneus esitettäisiin tavoitettavana ja saavutettavana sen mainoskuvissa. Vuonna 1962 Estée Lauder alkoi valitsemaan aina yhden mallin koko brändin kasvoiksi. Vuosien aikana brändin kasvoina oli mm. supermallit Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liva Kebede. Myös Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda ja Gwyneth Paltrow ovat edustaneet Estée Lauderia.
Näytä Lisää