Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

GAP Hajuvesi & Naisten tuoksut

GAPin perustivat pariskunta Doris ja Donald Fischer vuonna 1969. Pariskunta alkoi myydä muotivaatteita, mutta he eivät löytäneet mistään hyvin istuvia farkkuja. Merkin ensimmäinen kauppa sijaitsi San Franciscon Ocean Avenuella lähellä San Franciscon yliopistoa. Kaupassa myytiin Levisin farkkuja ja musiikkia, mikä houkutteli nuoria asiakkaita.

Tuotteita ostettiin vähän ja pariskunta meni melkein konkurssiin ja alkoi myydä varastoaan tyhjäksi matalampaan hintaan. Kaikki vaatteet saatiinkin myytyä vain muutamassa päivässä. Silloin Doris ja Donald tajusivat, että tuotteille oli kysyntää, mutta hintojen piti olla osuvia.

Pian GAP alkoi menestyä myymällä tunnettujen merkkien vaatteita alennushintaan. Kauppoja avattiin lisää, ja vuoteen 1976 kauppoja oli 180 kappaletta 21 eri osavaltiossa, ja ne tuottivat yli 100 miljoonan dollarin myyntitulot.

70-luvun loppupuolella GAP alkoi suunnitella vaatteita kuten huppareita ja paitoja oman merkkinsä nimellä. Vaatteet menestyivät hyvin. Vuonna 1980 GAPin omat vaatteet olivat jopa 45% koko vuoden myynneistä (koko vuoden myyntitulot olivat elkein 500 miljoonaa dollaria).

Nykyään GAP myy kaikkea miesten, naisten ja lasten vaatteista ja urheilu-asuista, kenkiin, asusteisiin ihonhoitotuotteisiin ja tuoksuihin.

GAP julkaisi ensimmäisen hajuveden vuonna 199. Sen jälkeen on kehitetty paljon lisää tuoksuja. Yksi suosituimmista naisten tuoksuista on Close Perfumne (2009). Se on ihastuttavan keveä tuoksu, jonka päätuoksu on hieman epätavalliseen tapaan manteli. Tuoksu on ehdottomasta kokeilemisen arvoinen! Toinen mainittavan arvoinen tuoksu on Near (2011). Se on valloittavan hedelmäinen tuoksu, jossa on kesäinen tunnelma.
Näytä Lisää