Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Ghost Hajuvesi & Naisten tuoksut

Ghost on brittiläinen muoti- ja parfyymimerkki. Sen perustivat suunnittelija Katherine Hamnet ja Tanya Sarne vuonna 1985. Naiset olivat aikaisemmin toimineet malleina. Heidät tunnetaan erityisesti vuolaasti lipuvista mekoistaan. Ghostin suosituimpia tuoksuja ovat mm. Ghost Original, Eclipse ja Luminous.

Tanya Sarne oli Ghostin luova johtaja monta vuotta, vaikka hän ei koskaan saanut suunnittelijan koulutusta. Hän oli toiminut mallina yliopistossa, mutta lopetti työt voidakseen auttaa miestään tämän uralla. Erottuaan Sarne päätyi asemaan yksin kahden lapsensa kanssa. Heillä ei ollut paljoa rahaa, ja heidän piti ostaa vaatteensa second hand -kaupoista. Sarne sai kuitenkin paljon inspiraatiota kauppojen vaatteiden yhdistelemisestä, ja hän päätti kokeilla taitojaan vaatesuunnitelijana. Hän yhdisti voimansa vaatealan ammattilaisen Katherine Hamnetin kanssa ja perusti Ghostin vuonna 1984. Brändin sai tyylinsä uudesta vaatekankaasta, viskoosista, joka myös kiidätti heidät menestyksekkäälle uralle. Viskoosi on edullinen kangas, joka on tehty puuvillan selluloosasta, mutta Sarne päätti kokeilla sitä ja löysi tavan kuivata viskoosista erinomaista kevyttä kangasta, joka näytti hyvältä, eikä sitä tarvinnut silittää. Kankaasta tuli kaikkien Ghostin vaatteiden perusta, etenkin merkin tunnetuille vapaasti lipuville mekoilleen.

Ghost on ollut siitä lähtien erittäin menestyksekäs ja Sarne on ollut tiiviisti mukana toiminnassa. Sarne on suunnitellut myös erittäin menestyneitä kesämekkomallistoja Marks and Spencerille. Luovuudellaan ja kiinnostuksellaan epätavanomaisiin materiaaleihin Ghost on kehittänyt tyylin, joka ei mene koskaan pois muodista, ja joka on sekä ainutlaatuinen että kestävä. Ghostin ensimmäinen parfyymi julkaistiin vuonna 1995, ja brändi on julkaissut sen jälkeen monia suosittuja tuoksuja. ”Ghost”, toiselta nimeltään ”Ghost Original” (2000) on hedelmäinen tuoksu, jossa on ruusun ja jasmiinin kukkaissävyjä. Luminous (2009) on sekoitus kukkia ja hedelmiä, ja sen päällisimmät tuoksut ovat raikas appelsiini, ananas ja viinirypäle. Eclipse (2014) on sekoitus bergamottia, sitruunaa, mandariinia, mustaherukkaa ja ruusua ihanassa puolikuun muotoisessa pullossa. Ghostin tuoksut tunnetaan niiden korkeasta laadusta ja tyylikkäistä pulloistaan.
Näytä Lisää