Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Gucci Hajuvesi & Naisten tuoksut

Vuonna 1921 liikemies Guccio Gucci perusti Guccin muotitalon. Yhtiöstä tuli ajallaan yksi maailman tunnetuimmista luksusmerkeistä koko maailmassa. Alkuvuosina Guccin liiketoiminta oli erittäin pientä ja koostui pääosin satuloiden myynnistä. Myöhemmin Guccio laajensi liiketoimintaansa ulkomaille tuottamillaan laadukkailla nahkatuotteilla kuten käsilaukuilla, kengillä ja vöillä. Vuonna 1947 julkaistusta Guccin nahkaisesta käsilaukusta, jossa oli bambukahva, tuli hetkessä suosittu kuuluisuuksien ja kuninkaallisten parissa. Käsilaukku oli ensimmäinen monista ikonisista Guccin designeista, ja sille tehtiin oma nimikkotuoksunsa Gucci Bamboo vuonna 2015. 50-luvulla merkki tuli tunnetuksi punaraitaisesta verkkokuvioinnista.

50- ja 60-luvulla, monet elokuvatähdet ja jet-setterit matkustivat Firenzeen, jossa he rakastuivat Guccin brändiin. Filmitähdet kuten Grace Kelly, Peter Sellers ja Audrey Hepburn käyttivät Guccin vaatteita, kenkiä ja asusteita tunnettujen aikakausilehtien sivuilla tehden Guccista kansainvälisen statussymbolin. Jackie Kennedy huomattiin käyttävän Guccin laukkua, joka tunnetaan nykyään ikonisena Jackie O:na. Se on bestseller yhä nykyäänkin.

70-luvulla Gucci julkaisi ensimmäisen ready-to-wear -kokoelmansa, jossa käytettiin merkin GG-logoa. Guccin muotitalo tuli kuuluisaksi ajattomista designeistaan, korkeasta laadustaan sekä ainutlaatuisesta sekoituksesta innovatiivisuutta ja käsityötaitoja. Merkin pääliike Beverly Hillsissä uudistettiin vuonna 1977, minkä jälkeen kaupassa pystyivät käymään VIP:t kuten Rita Hayworth tai Michael Caine katselemassa kulta- ja timanttiketjuilla koristeltuja 10’000 dollarin laukkuja.

80-luku oli epävakaata aikaa Guccin perheelle. Brändi meinasi tuhoutua perheen sisäisten riitojen, veropetoksen ja jopa murhan takia. Onneksi muotimerkin tuli pelastamaan amerikkalainen muotisuunnittelija Tom Ford, jonka Gucci palkkasi vuonna 1990. Ensin Tom Ford suunnitteli ready-to-wear -vaatemalliston. Myöhemmin hänestä tuli luova johtaja, ja hänen johdollaan Gucci palautui vanhaan loistoonsa. Tom Fordilla oli iso osa Gucci Groupin päätöksessä ostaa Yves Saint Laurent, Bottega Veneta ja Bucheron vuonna 1997. Vuoteen 2001 mennessä Tom Ford osallistui kaikkiin tärkeimpiin Gucci groupin liiketoimintapäätöksiin, mutta hän lähti myöhemmin yhtiöstä ja aloitti oman brändinsä.

Guccin ikonisimpia designeja ovat mm. Flora-kuviointi, Jackie O -laukku ja Bamboo Bag -laukku, jotka ovat kaikki osaltaan vaikuttivat siihen, että Nielsen Group nimesi Guccin maailman halutuimmaksi luksusmerkiksi vuonna 2007. Guccilla on yli 400 Gucci-liikettä ja -jälleenmyyjää ympäri maailmaa. Gucci myy niissä aurinkolaseja, käsilaukkuja, vöitä, kenkiä, viinikaappeja ja kuvakehyksiä.

Vuonna 1974 Gucci julkaisi ensimmäisen tuoksunsa, naisille tarkoitetun Gucci No. 1. Sen jälkeen Gucci on kehittynyt muutamia parfyymejä sekä naisille että miehille. Monista on tullut legendaarisia keräilykohteita parfyymikeräilijöille, kuten esimerkiksi Gucci 3 ja L’Arte di Gucci. Yksi meidän Guccin lempituoksuista on Gucci by Gucci vuodelta 2007. Se on myskinen ja sensuelli hunajainen tuoksu. Siinä on elegantti sekoitus eksoottista guavaa, haitilaista tiare-kukkaa, patsulia, myskiä ja hunajaa, ja se sopii täydellisesti ilta- ja yökäyttöön.

Gucci Guilty -tuoksu on glamourintäyteiselle, uskaliaalle ja seksikkäälle naiselle, joka rakastaa hauskanpitoa. Pullossa on ikoninen GG-logo, ja tuoksu on hieno sekoitus mandariinia, vaaleanpunaista pippuria, geraniumia, meripihkaa ja patsulia. Tämä parfyymi ei pelkästään näytä hyvältä, vaan myös tuoksuu hyvältä. Alkuperäisestä Gucci-parfyymistä on julkaistu muutama uusi versio vuosien mittaan, kuten Gucci Guilty Black Pour Femme, Gucci Guilty Diamond ja Gucci Guilty Studs Pour Femme. Ensimmäinen Gucci Rush julkaistiin vuonna 1999. Rush on täyteläinen yhdistelmä eksoottisia kukkia sekä ainutlaatuinen sekoitus korianteria, vaniljaa ja patsulia. Gucci Bamboo liittyi Guccin parfyymikokoelmaan vuonna 2015. Se on intensiivinen, avoin, ja hellä parfyymi, jossa on sitruksisia sointuja ja kukkainen sydäntuoksu. Bamboon tuoksu kestää kauemmin yhteensopivien Bamboo-vartalovoiteen ja Bamboo deodoranttisprayn kanssa.
Näytä Lisää