Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Guess Hajuvesi & Naisten tuoksut

Guess on amerikkalainen muotibrändi, jonka perustivat Marcianon veljekset George, Mauice, Armand ja Paul. Merkki on trendsetter ja se tunnetaan farkuistaan sekä monista menestyksekkäistä hajuvesistä kuten Guess Original (1990), Guess Gold (2007) sekä Guess Dare (2014).

Veljekset olivat alun perin kotoisin Marokosta. He asuivat Ranskassa monta vuotta ja pitivät muutamaa vaatekauppaa Ranskan Rivieralla. Vuonna 1981 päättivät aloittaa alusta USA:ssa ja avasivat kaupan Beverly Hillsiin, joka on yksi Los Angelesin varakkaimmista alueista. Veljekset olivat käyneet LA:ssa montaa kertaa aikaisemmin ennen kuin he muuttivat sinne, ja he olivat saaneet paljon vaikutteita amerikkalaisesta kulttuurista. Georges Marciano teki kaupan farkut itse, ja hänen farkkudesigneistaan tuli tärkeä osa Guessin valikoimia.

90-luvulla yhtiö laajensi Eurooppaan ja Japaniin. Maailmalla on satoja Guessin kauppoja. Yhtiö on kehittänyt itseään jatkuvasti ja toi itsensä 2000-luvulle käyttäen kuuluisuuksia kuten Paris Hiltonia ja Gigi Hadidia malleina.

Yhtiön parfyymit ovat olleet erittäin suosittuja. Guess Original oli Guessin ensimmäinen naisten parfyymi. Guessin hajuvesien tapaan se on raikas ja hedelmäinen tuoksu. Siinä on hurmaava sekoitus sitruunaa, greippiä, mustaherukkaa sekä kukkaissävyjä puisella ja vaniljaisella pohjalla. Guess Gold (2007) on hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on jäädytettyä sitrusta, ananasta, jasmiinia, lootuskukkaa ja ruusua puun ja vetiverin sävyisellä pohjatuoksulla. Monet Guessin naisten parfyymit voi ostaa myös lahjaseteissä suihkugeeleinä ja vartalovoiteina.
Näytä Lisää