Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Gwen Stefani Hajuvesi & Naisten tuoksut

Gwen Stefani on amerikkalainen pop-tähti, joka nousi suureen suosioon No Doubt -bändin keulakuvana. Hän on julkaissut erittäin menestyksekkään sarjan keräiltäviä tuoksua nimeltään Harajuku Lovers.

Gwen Stefanin vanhemmilla Dennis Stefanilla ja Patty Flynnillä oli neljä lasta, ja Gwen sai jo aikaisin perheen huolenpitäjän roolin. Gwen Renée Stefani syntyi 3. lokakuuta vuonna 1969, mutta hän näyttää ainakin 15 vuotta nuoremmalta, mistä hän voi kiittää italaialaista, amerikkalaita, irlantilaista, skottilaista ja norjalaista alkuperäänsä. Gwen sai nimensä vuonna 1968 julkaistussa kirjassa ”Airport” esiintyneeltä lentoemännältä sekä Four Topsin hittikappaleelta ”Walk Away Renée”. Stefani matka kohti tähteyttä alkoi kun hänen veljensä palkkasi hänet taustalaulajaksi ska-bändiinsä No Doubt. Kun alkuperäinen laulaja Spence teki itsemurhan, Gwenistä tuli pääsolisti. Gwen on esiintynyt bändikavereidensa Tony Kanalin, Tom Durmontin, Adrian Youngin, Gabrial McNairin ja Stephen Brdaleyn kanssa 31 vuoden ajan (1986-2017). Gwenin veli lähti bändistä muutama vuosi sen perustamisen jälkeen panostaakseen uraansa animaatioinnin parissa tehden töitä mm. The Simpsons-tv-sarjalle. Menestyksensä lisäksi No Doubtissa Gwenin soolokappale Hollaback Girl oli ensimmäinen sooloartistin kappale, jota on myyty verkossa yli miljoona kertaa.

Gwen pitää tunnetusti Aasiasta. Kun Tsunami iski Tōhokuun hän lahjoitti heti 700’000£ Save the Children Japan -hyväntekeväisyysjärjestön hätärahastoon. Gwen julkaisi oman vaatemallistonsa vuonna 2004, ja hän nimesi sen ensimmäisen albuminsa, L.A.M.B (Love, Angel, Music, Baby), mukaan.

Gwen on julkaissut vain yhden tuoksun oikean nimensä brändillä. Tämä tuoksu on ”L” tai ”L.A.M.B.” (2007). Kaikki muut tuoksut on julkaistu Harajuku Lovers -brändin alla. Harajuku Lovers kokoelma on oodi Aasialaiselle kulttuurille. Brändi keskittyy G:n, Babyn, Lil’ Angelin, Loven ja Musicin hahmoihin. Kaikissa parfyymipulloissa on mukana ihana nukke. Nuket ovat erilaisia ja erinomainen keräilykohde. Vuosien 2009 ja 2015 välillä Gwen julkaisi viisi eri kokoelmaa, joissa oli uusia versioita vanhoista tuoksuista.
Näytä Lisää