Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Hugo Boss Hajuvesi & Naisten tuoksut

Hugo Boss perustettiin Metzingenissä, Saksassa vuonna 1924. Hugo Boss oli ensisijaisesti vaateyhtiö. 70-luvulta lähtien yhtiö on kasvanut nopeasti, ja Hugo Bossin brändin tuotteita myydään nykyään yli 6000 kaupassa ympäri maailmaa, joista 1300 on nimikkokauppoja.

Hugo Boss alkoi suunnitella naisten vaatteita vuonna 1998. Merkin naistenvaateet ovat nykyään neljän eri brändin alaisia: Ensimmäisenä naisten brändinä perustettiin Hugo, joka tarjoaa progressiivisia ja moderneja naisten vaatteita. Boss Black (tai pelkkä Boss) on brändeistä isoin ja tuottaa klassisia vaatteita. Boss Orange tuottaa kasuaaleja naistenvaatteita. Boss Green (toiselta nimeltään Boss Sport) tarjoaa etenkin golfaukseen soveltuvia urheiluvaatteita.

Ensimmäinen Hugo Bossin naisten parfyymi julkaistiin vuonna 1997 ja se oli nimeltään yksinkertaisesti Hugo Woman. Se oli eloisa tuoksu mangolla ja raikkaalla mandariinilla sekä lämpimällä setri ja santelipuisella pohjalla. Hugo Woman on myynyt huippumääriä maailmanlaajuisesti, minkä seurauksena Hugo Boss on julkaissut monta muuta menestyksekästä tuoksua, kuten Boss Femme (2001), Boss XX (2007) ja Boss Orange (2009) -hajuvedet. Boss XX julkaistiin yhdessä miesten Boss XY -tuoksun kanssa, ja niiden ideana oli tietysti sukupuolten eri kromosomit.

Vuodesta 1996 asti Hugo Boss on sponsoroinut Hugo Boss Price -palkntoa ja vuosittaista 100.000 dollarin taidepalkintoa. Hugo Boss on myös sponsoroinut muutamia museonäyttelyitä ja aktiviteetteja New Yorkin Guggenheim -museossa, joka hallinnoi myös Bossin taidepalkintoa. Hugo Bossin mainoskampanjoissa on nähty usein kuuluisuuksia kuten Sienna Miller, joka edusti Boss Orangea.
Näytä Lisää