Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Iceberg Hajuvesi & Naisten tuoksut

ICEBERGin perustivat Silvano Gerani ja Guiliana Marchini Italiassa vuonan 1974. Yhtiön omistaa nykyään Gilmar Group, jonka pariskunta perusti Riminin lähistöllä vuonna 1962. ICEBERG myi aluksi erikoisia neuletuotteita ja urheiluvaatteita, joissa oli ikonisia sarjakuva-aiheisia kuvia. Merkki kehitti näillä tuotteilla jonkin verran mainetta 80- ja 90-luvuilla. Merkin valikoimissa on nykyään miesten, naisten ja lasten muotia, kodintavaroita ja erityisiä kivennäisvesiä, sekä hajuvesiä. Yhtiön tuotteita on saatavilla sekä heidän omissa ICEBERG-kaupoissaan että muutaman jälleenmyyjän kaupoissa ympäri maailmaa.

Gerani ja Marchini saivat inspiraationsa amerikkalaiselta Pop Art -genreltä, ja he loivat värikkäitä vaatemallistoja, joiden valmistukseen he käyttivät uusimpia tekniikoita ja materiaaleja. Ensimmäinen miestenvaatemallisto esiteltiin vuonna 1974 ja ensimmäinen naistenvaatemallisto vuonna 1976. ICEBERGIN ensimmäinen muotinäytös oli Milanossa syksyllä 1995. Sen jälkeen merkki on esitellyt säännöllisesti uusimmat mallistonsa Milanossa. ICEBERGillä on ollut töissä tunnettuja suunnittelijoita kuten Marc Jacobs ja Giambattista Valli, ennen kuin he tekivät läpimurron omilla urillaan.

1980-luvulla ICEBERG sai huomiota mainoskampanjallaan ”I Contemporanei”. Mainoskampanja tehtiin yhteistyössä valokuvaaja Oliviero Toscanin kanssa, joka tuotti sarjan kuvia sen ajan kuuluisuuksista kuten Mimmo Paladinosta, balettitanssija Carla Fraccista ja taiteilija Andy Warholista sekä muotisuunnittelijoista kuten Franco Moschino ja Vivienne Westwood. Brändiä on tukenut myös moni kuuluisuus kuten Isabella Rossellini, Paris Hilton, Sophia Coppola ja Naomi Campbell.

ICEBERG julkaisi ensimmäisen naisten tuoksunsa vuonna 1989. Tuoksuja on luotu yhteistyössä Selective Beautyn kanssa jatkuvasti siitä lähtien. Heidän debyyttituoksunsa oli hedelmäinen Iceberg for women (1989). Sen jälkeen julkaistiin tuoksuja kuten kukkaisen akvaattinen Twice (1995), itämaisen kukkainen The ICEBERG Fragrance (2008) ja kukkaisen hedelmäinen White Iceberg (2013). Eau de Iceberg 74 -kokoelmassa on naisten tuoksuja kuten kukkaisen hedelmäinen Eau de Iceberg Pour Femme (2010), kukkainen Eau de Iceberg Wild Rose (2012) ja puinen Eau de Iceberg Sensual Musk (2013). ICEBERGIN tuoksuja on luotu yhteistyössä parfymöörien kuten Sophie Labben, Antoine Maisondieun ja Sonian Constantin kanssa.
Näytä Lisää