Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Instituto Español Hajuvesi & Naisten tuoksut

Instituto Español sijaitsee Doñanan kansallispuistossa Espanjan etelärannikolla. Merkki tarjoaa ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen mukaisia kylpy- ja kehonhoitotuotteita miehille ja naisille. Valikoimassa on puhdistusaineita, kosteusvoiteita, hiustenhoitotuotteita ja kasvojenhoitotuotteita sekä tuoksuja.

Kaikki tuoksut kehitetään yhteistyössä dermatologien kanssa, ja ne tuotetaan Espanjassa. Yhtiön historiallisesti merkittävässä tehtaassa on myös kosmetiikka- ja parfyymimuseo.

Merkin suositut naisten tuoksuja ovat mm. hedelmäinen Agua Fresca de Azahar, jossa yhdistyvät sitruksiset nuotit kuten mandariini, klementiini ja bergamotti. Sydäntuoksussa on heinostuneita kukkaissointuja kuten appelsiinin kukkaa sekä jasmiinia. Ja lopuksi pohjatuoksussa esiin tulevat myskin ja meripihkan nuotit. Brändin kuuluisin tuoksu Aire de Sevilla Eau de Toilette aukeaa vihreillä kukkaistuoksuilla. Sen jälkeen tulee pehmeitä valkoisia kukkaistuoksuja kuten appelsiinin kukkaa ja jasmiinia. Lopuksi tulee puinen pohjatuoksu, jossa on setriä, santelipuuta ja vetiveriä. Muita Aire de Sevilla -kokoelman tunnettuja tuoksuja on esim itämaisen hedelmäinen La Vida Es Bella, jossa on mustaherukkaa, päärynää, jasmiinia, iiristä, vaniljaa, praliinia, patsulia ja tonka-papua. Toinen esimerkki on kukkainen ja raikas Primavera, jossa yhdistyvät kukkien tuoksut kuten jasmiini, appelsiinin kukka ja gardenia. Pohjatuoksussa on santelipuuta ja meripihkaa.
Näytä Lisää