Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jade Goody Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jade Cerisa Lorraine Goody oli kuuluisa tosi-tv tähti, joka tuli tunnetuksi Big Brother-tv-sarjan kolmannella tuotantokaudella. Goody syntyi Lontoossa ja hänen perheensä oli jokseenkin epävakaa. Hän muutti Upshireen Essexissä, jossa hän kouluttautui ja työskenteli hammashoitajana. Ennen hänen ennenaikaista kuolemaansa vuonna 2009 hän esiintyi muutamassa TV-ohjelmassa, kirjoitti kaksi omaelämänkertaa ja julkaisi kaksi erittäin menestyksekästä tuoksua.

Jade meni Big Brother taloon vuonna 2002, ja katsojat pitivät hänen yksinkertaisesta charmistaan. Jade sijoittui kilpailussa neljänneksi, minkä jälkeen hän esiintyi säännöllisesti muutamassa TV-ohjelmassa. Yhdessä poikaystävänsä Jack Tweedin ja äitinsä kanssa hän osallistui Celebrity Big Brotherin viidenteen tuotantokauteen vuonna 2007 ja myöhemmin myös tv-sarjan intialaiseen versioon vuonna 2008. Mutta juuri kun hän oli aloittanut Big Boss-ohjelmassa hän sai kohdunkaulan syövän diagnoosin ja hänen piti vetäytyä ohjelmasta saadakseen hoitoa Englannissa. Jade oli kärsinyt oireista jo pitkään, mutta hänet diagnosoitiin vasta vuonna 2008. Goodyn syöpätaistelua seurattiin laajalti mediassa, kun sairauden oltiin todettu olevan terminaalivaiheessa. Kun hänen poikaystävänsä Tweed vapautui vankilasta vuonna 2009, pari meni naimisiin julkisesti pidetyssä seremoniassa. Goody kuoli vain kuukausi häiden jälkeen. Vaikka tapahtumaa seurattiin paljon mediassa, Goodyn hautajaiset olivat yksityiset, ja niissä oli vain hänen miehensä, lähisukulaisia ja ystäviä. Hänen kuolemansa jälkeen Britannian terveyspalvelu sanoi kohdunkaulansyövän seulonnan käyntikertojen lisääntyneen 12% 25-64 vuotiaiden naisten keskuudessa. Myöhemmin tätä seulontakäyntien lisääntymistä kutsuttiin ”Jade Goody -vaikutukseksi”.

Vuonna 2005 Goody kokeili tuoksualaa ja julkaisi erittäin menestyksekkään malliston Jade Goody -parfyymejä. Itämaisen sävyinen Shh… (2006) on yhä yksi kaikkien aikojen rakastetuimpia kuuluisuuden suunnittelemia parfyymejä. Parfyymin tuoksu alkaa raikkailla sitruksen soinnuilla ja lepää mausteisen pippurisella vaniljan, myskin ja kanelin sävyisellä sydäntuoksulla, ja mukana on myös erilaisia kukkaistuoksuja sekä lämmin meripihkasta, patsulista, vaniljasta ja myskistä koostuva pohja. Shh…-parfyymin jälkeen julkaistiin Controversial (2008). Se on kukkaisen hedelmäinen tuoksu, johon on yhdistetty punaisten marjojen, frangipanin, tiarekukan, meripihkan ja patsulin tuoksuja. Molemmat tuoksut on myös saatavilla Jade Goody-setissä.
Näytä Lisää