Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

James Bond Hajuvesi & Naisten tuoksut

James Bond on yksi elokuvahistorian ikonisimmista hahmoista. Bondin kehitti kirjailija Ian Fleming. Ian on saanut inspiraation useimpiin kirjoihinsa työstään laivaston tiedustelupäällikkönä toisessa maailmansodassa. Suurin inspiraatio James Bondiin tuli itseasiassa englantilaiselta polymaatikolta John Deeltä (1527-1608). John Dee oli yleisnero ja 1500-luvun paha poika. John sinetöi Englannin kuningattarelle lähettämänsä salaiset kirjeet ”007”-merkillä, joka kertoi, että kirjeet tulivat häneltä, ja että vain kuningatar sai lukea niitä.

James Bond on arrogantti, itsevarma, vaarallinen, vihjaileva, seksikäs ja pysäyttämätön. Hän on mestarilaskettelija, -uimari, golfaaja, tarkka-ampuja ja kuski. James rakastaa naisia ja onnistuu viettelemään ainakin yhden naisen jokaisessa elokuvassa. Kun Ian Fleming alkoi kirjoittamaan agenttitarinoita, hän halusi kirjoittaa ”Tarinan salaisesta agentista, joka olisi päätös kaikille agenttitarinoille”. Ian selvästi onnistui tavoitteessaan.

James Bondin ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 2015. Kaikki Bondin tuoksut ovat luonteeltaan vaarallisen vietteleviä ja inspiraatio tuoksuihin tulee tietysti Bondin uskaliaan maailman ikonisilta naisilta. 007 For Women -parfyymi vuodelta 2015 on itämainen Eau de Parfym, jossa on miellyttävä sekoitus mustaa pippuria, gardeniaa ja jasmiinia puisella pohjalla. Tuoksulla on tyylikäs tumma pullo, jonka tekemiseen on haettu inspiraatiota timanteista.
Näytä Lisää