Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jeanne Arthes Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jeanne Arthes on Bernard Perrinin vuonna 2978 perustama ranskalainen parfyymiyhtiö, joka on yhä perheomisteinen. Yhtiö tunnetaan nimellä Arthes Group, ja siinä on mukana myös brändejä kuten Jeanne d´Urfe ja Jeanne-en-Provence. Yhtiön päämaja on parfyymien pääkaupungissa, Grassessa, Ranskan Rivieran pohjoispuolella. Merkin valikoimissa on miesten ja naisten parfyymeja, ihonhoitotuotteita ja kodin hajusteita. Kaikki tuotteet valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa. Merkki on myös kehittänyt tuoksuja muille brändeille lisenssien kautta. Jeanne Arthes on suosittu etenkin Saksassa.

Yhtiö tunnetaan ranskalaisen perinteen vaalimisesta ja yhteistyöstä paikallisten mestariparfymöörien, kuten Jean-Pierre Bethouartin, kanssa. Vuonna 2011 yhtiö julkaisi Jeanne-en-Provence -tuoksusarjan, jonka tuoksuihin etsittiin inspiraatiota Provencen-maakunnasta ja ranskalaisista perinteistä.

Merkin suosituin naisten tuoksu on Cobra (1988). Se on itämainen ja kukkainen tuoksu, jossa on tuberoosan, jasmiinin ja vaniljan nuotteja. Parfyymiä myytiin paljon 80-luvulla, ja se julkaistiin uudestaan 30 vuotta myöhemmin vuonna 2008 nimellä Cobra Anniversary Edition. Jeanne Arthesin suosituimpia naisten tuoksuja ovat mm. kukkainen ja myskinen Cassandra (1970-luku), kukkainen chypre-tuoksu Jeanne (2000-luku), kukkainen ja puinen Amore Mio (2001), itämainen kukkaistuoksu Romantic (2015), makea ja hedelmäinen Candy Drops (2015) ja kukkaiset ja hedelmäiset Les Lions D´Arthes (2001), Love Generation (2007), Mascarade (2001) ja Boum Be Different (2008).
Näytä Lisää